фирми продукти
представяме
работа
 
Любими палитри за студените месеци

През зимата природата облича своята бяла премяна и прибира ярките цветове за пролетта. Това обаче не значи, че не можете да освежите зимните интериори с цвят и настроение. Вижте няколко от любимите дизайнерски палитри за студените месеци.


1. Оранжево

 Любими палитри за студените месеци

Експлозията от оттенъци на оранжевото стопля интериора и създава уют. Допълнено от детайли в червено, охра и кафяво, оранжевите акценти създават усещане за слънчеви лъчи. Богатите на текстура и щампи материи допълват луксозния интериор.


2. Неутрални тонове

 Любими палитри за студените месеци

Неутралните тонове не означават скучен интериор. Ваниловото, кремавото и бялото се съчетават чудесно с тъмни тонове, като бордо и шоколад. Този контраст създава интерес в помещенията, без да бъде твърде натрапчив. Дори с оскъдната естествена светлина в късите зимни дни, интериорите ще греят в светли тонове.


3. Златисто


 Любими палитри за студените месеци

Ако искате да постигнете луксозен и едновременно ненатрапчив ефект, изберете златисти нюанси и ги съчетайте с пастелни тонове на синьото и зеленото. Натуралният оттенък на златистото може да се съчетае с текстурни материи и декоративни техники, наподобяващи лен, металикови детайли и изкуствена кожа. С този ефектен интериор и луксозна палитра можете да отпразнувате зимата.


4. Шоколадово

 Любими палитри за студените месеци

Наситените нюанси на кафявото стои великолепно в по-просторните интериори – той ги подчертава, без да ги стеснява визуално. Кафявите стени са чудесен фон за детайли в крем и ванилия, и акценти в омекотени тонове на портокаловото и кобалтовото.


5. Пурпурно


 Любими палитри за студените месеци

Сливовото, аметистът и патладжаненото са великолепна комбинация, чиито ярък характер не позволява на интериора да стане безличен или сив. Съчетани с шоколадови и бежови тонове, тези ярки нюанси създават балансирана палитра със свежо присъствие в зимния интериор. Вибриращите акценти контрастират на фона на неутралните детайли и носят в себе си богатството на отминаващата есен.


6. Кафяво и бежово


 Любими палитри за студените месеци

Стоплете студените зимни месеци с палитра, включваща лешникови, шоколадови и бежови нюанси. Допълнени с тъмно бургунди и меки щампи, тези нюанси създават уютен и гостоприемен интериор. Ако помещението разполага с достатъчно големи прозорци, за да си осигури достатъчно естествена светлина, домът Ви ще е още по-приятен през студените и облачни зимни дни.


7. Зелено

 Любими палитри за студените месеци

Меките зелени тонове върху стените са чудесен фон за дървесните нюанси в интериора. Гостоприемен и уютен, домът е едновременно ефектен и светъл, деликатен и хармоничен. Шахматната шарка върху пода в едната част на интериора контрастира приятно на паркета в другата част на стаята. Акцентът в дизайна е поставен не толкова върху палитрата, колкото върху внимателно подбраните детайли.


8. Ванилово

 Любими палитри за студените месеци

Нежният ванилов нюанс, в съчетание с абаносовите детайли, създава свеж и ефектен дизайн. Акцентите в кафяво и пастелно зелено допълват чудесно палитрата на иначе минималистично обзаведения интериор. Естествената дървесина добавя органичен акцент към микстурата от стъкло, акрил и лакирани детайли.


9. Розово


 Любими палитри за студените месеци

Меките розови оттенъци с чудесен избор за студените зимни дни, особено ако се съчетаят с подходящите допълнителни тонове – абаносово, крем и бежово. На фона на тази микстура от цветове и на приятния, ненатрапчив контраст в палитрата, розовото създава настроение и носи частица от цветовете на лятото.


10. Дървесни тонове


 Любими палитри за студените месеци

Съчетанието между студени и топли тонове в един интериор може да бъде особено интересно. Златистите тонове на дъбовата дървесина, например, се съчетава чудесно с опушените оттенъци върху тапицерията на мебелите. Сметаново белият килим пък подчертава тъмните нюанси по стените и обединява всички детайли. Акцентите са в шоколад и индиго, и се открояват ефектно на фона на неутралните тонове в интериора.



Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, зимни интериори, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg