фирми продукти
представяме
работа
 
9 модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Вижте няколко модерни и иновативни решения за кухнята, в които подправките са организирани не само по-достъпно, но и по-красиво. Истински произведения на изкуството, тези кухненски аксесоари ще Ви грабнат с уникалния си дизайн и семпла практичност.


1. Поставка за 16 подправки "Орбита"


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Този красив аксесоар включва 16 тумбести бурканчета за подправки, като името на всяка от тях е написано върху металната капачка. Бурканчетата са прозрачни, което позволява на потребителя да вижда количеството на подправката и дали има необходимост от допълване, а освен това показва цветовете на всяка от тях, което създава разноцветен ефект. Поставката разполага с ръкохватка за преместване из кухнята, а компактната й форма позволява тя да се постави удобно на кухненския плот, върху масата или до печката.


2. Поставка за 16 подправки "Градински цвят"


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Красива и практична, поставката е с дизайн, имитиращ цвете. Всяка подправка се поставя в обозначено с нейното име бурканче с цилиндрична форма. Металните капачки, оцветени в черно, дозират съдържанието според необходимостта на потребителите. С едно натискане в горната част се изважда нагоре семпла дръжка, с която аксесоарът може да се премести – след употреба той се натиска надолу и се връща в изходна позиция. Сред подправките, които могат да се съхраняват тук са: босилек, майорана, магданоз, риган, копър, кориандър, чесън, канела, сол, италианска подправка за готвене, розмарин, мащерка и други.


3. Практичен шкаф за подправки

модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Семпъл и функционален, този шкаф разполага с три подвижни рафтчета за подправки, които се изваждат напред и надолу. Те са подходящи за по-труднодостъпни места в горните кухненски шкафове, тъй като се изваждат с едно движение. Всеки рафт е разделен на две нива, за да събира повече бурканчета. Върху предния панел на всеки рафт потребителите могат да поставят етикети с подправките, които се съхраняват на рафта.


4. Автоматичен дозатор за подправки "Въртележка"


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Подобна по форма на въртележките в лунапарка, тази поставка е с елегантен дизайн и компактни размери. Всяко отделение на поставката съдържа подправка, чието име е изписано на предния панел. С едно натискане на копчето, системата дозира 1/4 супена лъжица от подправката. Поставката съдържа 12 съда, всеки от които може да се използва и като стандартна солница, а продуктът има общо 55 възможни самозалепващи се надписа, за да избере потребителят кои от тях да използва.


5. Магнитни ленти за 6 подправки

модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Металните ленти на тази система за съхранение на подправки се монтира върху стената или вратата. Върху тях се подреждат 6 метални съда с магнитни дъна, които залепват хоризонтално върху стената. Капачетата на съдовете са с прозрачно прозорче, за да вижда потребителят съдържанието на всяко от тях, а етикетът с името на подправката се залепва върху него.


6. Магнитна поставка "Гравитация"


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Подобно на предишния аксесоар, тази поставка действа на принципа на магнитите. Нейният елегантен дизайн включва метален рафт, който се монтира на стената, заедно с 6 пластмасови съда за подправки с магнитни дъна. Съдовете се поставят отгоре и отдолу на рафта и имат тесни прозорчета от прозрачен материал, през които потребителят може да види какво съдържа всеки от тях. Капачетата на пластмасовите съдове могат да се регулират, за да дозират количеството подправка. Съдовете се затварят така, че да се ограничи достъпът на въздух до подправките.


7. Красива поставка с 8 дозиращи съда за подправки


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Семплата поставка за подправки съдържа 8 стъклени съда върху въртяща се основа, които разполагат с капачета – дозатори. Компактната й форма позволява аксесоарът да се поставя на почти навсякъде в кухнята и трапезарията, а прозрачните съдове дават възможност на потребителите да виждат съдържанието и количеството с един поглед.


8. Етажирана поставка за 27 подправки


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Подобна на цвете, тази поставка разпределя 24 конусовидни съда за подправки на три нива. Дизайнът й позволява да се постигне компактна форма, за да се вмести аксесоарът на желаните места.


9. Дървена поставка за 16 подправки


модерни и красиви поставки за подправки в кухнята

Семплият дизайн на поставката и красотата на естествената дървесина позволяват на аксесоара да се впише чудесно във всеки интериор. Дизайнът разпределя пространството така, че от всяка от четирите страни на поставката да се съхраняват по четири малки съда с подправки. Съдържанието на всяка от тях е обозначено на капачката на всеки съд.


Източник: gadgetsharp.com







11 април 2011 09:48 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктът се предлага на нашия пазар.
9 април 2011 12:03 | от къде?
От: ddd
От къде мога да си купя такива поставки за подправки???
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
кухня, кухненски аксесоари, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg