фирми продукти
представяме
работа
 
Практични поставки за снимки от... дървени макари

Забравете за кичозните рамки за снимки, които само отвличат вниманието от красотата на самите изображения. Използвайте старите шивашки макари, останали от използваните конци – вместо да ги изхвърлите, превърнете ги в семпла, но практична поставка за снимките. Така ще получите ефектен акцент, а фокусът ще пада върху снимките, не върху рамката.

Практични поставки за снимки от дървени макари

Проектът е особено подходящ за интериори с винтидж привкус, при които акцентът е върху семплата красота на аксесоарите, а не върху сложното великолепие на модерните дизайни. За целта ще са Ви необходими 2 броя еднакви дървени макари, които по желание можете да оставите в естествения цвят или да боядисате в друг нюанс. Допълнителен бонус на проекта е фактът, че снимките върху поставката могат да се сменят само с едно движение, като техните размери нямат никакво значение, тъй като двете части са подвижни. Поставката е особено подходяща за чернобели снимки, тъй като те се вписват още по-добре в стила.

Практични поставки за снимки от дървени макари


Необходими материали:


* ръчен трион
* дървени макари
* шкурка
* снимки

Практични поставки за снимки от дървени макари


Инструкции:

1. Внимателно направете прорез от едната страна на дървената макара, като използвате зъбците на триона. Правете това бавно, за да не си порежете пръстите, а ако имате подходящ инструмент, с който да захванете стабилно макарата (например френски ключ), това ще намали рисковете от инциденти. Веднъж срязали твърдите ръбове, нататък дървесината се реже много по-лесно.

Практични поставки за снимки от дървени макари

2. Срежете цялата част до средата, като направите прореза достатъчно широк, за да поставите в него снимка, но и достатъчно тесен, за да я задържи стабилна и изправена. Ако снимката е много голяма, можете да направите процепа по-дълбок, като срежете макарата малко по-навътре, навлизайки във втората половина.

Практични поставки за снимки от дървени макари


3. Загладете ръбовете на прореза с парче шкурка. Повторете процедурата с останалите макари. По желание можете да нанесете с малка четка боя, оцветител за дърво или лак.

Практични поставки за снимки от дървени макари

Практични поставки за снимки от дървени макари


Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
поставки, поставки за снимки, макари, дървени макари, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg