фирми продукти
представяме
работа
 
Няколко идеи за градинска лятна кухня

Оборудвайте Вашата лятна кухня с грил, външна мебел, камина... и въобще с всичко необходимо, за да се чувствате в нея комфортно – Вие и Вашите гости.


Кът за хапване на открито с дизайн от реден камък

градинска лятна кухня 

Плотът вляво от грила е перфектно място за неофициален обяд или кът, в който да забавлявате гостите си, докато Вие готвите. Облицовката от реден камък пък се съчетава превъзходно с естествената заобикаляща среда на екстериора.


Външна мивка

градинска лятна кухня 

Добавянето на мивка в лятната кухня, особено ако тя е близо до печката/ грила, ще улесни значително приготвянето на храната навън. Ще спестите и време, и усилия, тъй като не се налага непрекъснато да влизате и излизате от къщата по време на работата.


Външна камина


градинска лятна кухня 

Добавете няколко стола в близост до камината и тя незабавно ще се превърне в чудесно място за събирания. Камината е великолепна събирателна точка за отпускане след вкусния обяд с приятели.


Външна кухня с хоросанова мазилка


градинска лятна кухня 

Съчетайте стилово вградената външна кухня и обкръжаващите я елементи – тук например поставката на грила и плотът имат същата хоросанова мазилка като тази на заобикалящите ги стени.


Устойчива на атмосферни влияния външна мебел


градинска лятна кухня 

Екстериорните мебели често са специално изработени, за да са устойчиви на атмосферните влияния – влага, слънце, вятър. Тук например голямата дървена маса е с улеи, които позволяват на дъждовната вода да се стича от нея. Махащите се непромокаеми възглавници  на пейките пък са закрепени стабилно, за да не бъдат издухани при силен вятър.


Външна кухня с ограда за повече уединение


градинска лятна кухня 

Добавянето на ограда може да направи външната кухня дори още по-приятна. Блокирайте нежеланите гледки и звуци, както и любопитните съседски погледи, и едновременно с това разкрийте истинската красота на вашето кътче в двора.


Растителност за повече уединение

градинска лятна кухня 

Обградете Вашата външна кухня с дървета и храсти - ще се почувствате така, все едно обядвате на някое екзотично местенце, без дори да напускате комфорта на дома си.


Външен център за развлечение


градинска лятна кухня 

Високият плот около мястото за готвене позволява настаняването на много гости докато обядът се приготвя. Плоският телевизор пък превръща външната кухня в любимо място за спортните запалянковци.

Източник: bhg.com







23 февруари 2012 12:18 | ммдаа
От: ани
прекрасни идеи, но ..за Калифорния. При -20 градуса каква мивка, каква батерия биха устояли, а сега ни трябва идея как да се покрият всички тези красоти като тръгне тазгодишния сняг - дори и да не е тазгодишния ...
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
кухня, градинска кухня, идеи за дома, обзавеждане, градина

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg