фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в жълто

Жълтото е цветът, който се свързва с лятото, слънцето, радостта и цитрусовата свежест. То повдига настроението и създава усещане за повече светлина в интериорите. Неговите нюанси са в състояние да освежат и най-мрачното помещение и да го "стоплят" визуално. Вижте няколко цветни интериора в жълто – като основа или като акцент.


● Наситен фон

За да се постигне един по-смел и наситен фон, за стените е избран лимонов нюанс на жълтото. За да не се създаде неприятен за окото контраст, мебелите и аксесоарите в помещението са подбрани в неутрални цветове – черно, бяло и кафяво.

Декорация в жълто


● Трапезария в лимоново


Тук стените са в по-мек лимонов нюанс и са съчетани с естествения цвят на дървесината. Това пастелно съчетание е много приятно за очите и подчертава семплия дизайн на интериора.

Декорация в жълто


● Баня в слънчеви нюанси

Съчетанието между бяло и жълто създава настроение и усещане за повече пространство в тази иначе не много голяма баня. Допълнена от черно, цветовата палитра е семпла и ненатрапчива.

Декорация в жълто


● Меки жълти нюанси


За спалнята са подходящи пастелните тонове на жълтото, които да зареждат утрините с настроение и свежест. Тук стените са решени в много мек ванилов нюанс и са допълнени от завеси в други оттенъци на жълтото, както и от естествените тонове на дървесината (леглото и настилката).

Декорация в жълто


● Слънчев коридор с антре


Решени почти изцяло в цитрусов нюанс, стените в този коридор изглеждат свежи и ефектни. Иначе тъмните коридори лесно могат да бъдат освежени с яркожълти нюанси, като те могат да бъдат допълнени от интересни надписи над вратите, направени с шаблон.

Декорация в жълто


● Баня с характер


Смелите цветове в тази баня създават ефектен дизайн и интересен вид. Съчетанието между охра и винено червено, в което преобладава жълтият нюанс, подчертава семплия дизайн на помещението и му създава характер.

Декорация в жълто


● Деликатни детайли


Тук жълтото изпълнява ролята на детайл – пастелният нюанс върху спалното бельо и възглавниците е свежо допълнение към нежният зелен нюанс върху завесите и спалната кувертюра.

Декорация в жълто


● Средиземноморска кухня

Наситеният жълт нюанс с цвят на френска горчица подхожда чудесно на този пищен кухненски интериор. Съчетанието между жълтото и тъмните дървесни тонове създава интересен акцент и характерна атмосфера.

Декорация в жълто


● Слънчева спалня


Малкият прозорец в това таванско помещение е оставен без завеси, за да осигурява достатъчно естествена светлина в помещението. Флоралните мотиви върху леглото и тапета на стената зад него пък се съчетават чудесно с дървесните тонове и яркожълтата акцентна стена под скосения покрив.

Декорация в жълто


Източнинк: rol.vn







25 юни 2010 15:46 | Българското е тук
От: comfort.bg
Идеи на български интериорни дизайнери можете да видите тук https://www.comfort.bg/bg/продукти/интериор-дизайн.html и тук https://www.comfort.bg/bg/продукти/мебели.html
25 юни 2010 15:39 | Къде е българското?
От: Т. Маринова
Добре ще е ако покажете нещо с наши мебели и идеи на български интериорни дизайнери. Това, което показвате го виждам навсякъде около себе си, но аз временно не съм в България.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, интериор, обзавеждане, жълто

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg