фирми продукти
представяме
работа
 
8 хитринки за по-подреден гардероб

Редът в гардероба създава организирана и освободена от стрес среда, когато се подготвяте за излизане сутрин. За да бъде той спретнат и подреден обаче, трябва да знаете как да го организирате оптимално. Вижте няколко хитрини за организация на гардероба.


1. Рафтче върху вратата

гардероб

Функционалността на този гардероб започва още преди да стигнете до него. Шапките и някои други аксесоари са прибрани на специална полица, която пък е монтирана от вътрешната страна на вратата на гардеробното помещение. По-големите аксесоари пък са закачени за куки, монтирани точно под полицата.


2. Лесен шкаф за обувки

гардероб

Обувките са поставени върху наклонени дървени полици и се придържат от метална преграда. Това позволява лесен достъп и дава добра видимост, която улеснява избора на обувки всяка сутрин.


3. Двойна система за окачване


гардероб

Лостовете за окачване, поставени на две нива, удвояват мястото за съхранение, като използват максимално височината на шкафа. Ризите са окачени отгоре, докато полите и по-дългите блузи се съхраняват отдолу.


4. Въртяща се закачалка за вратовръзки


гардероб

Вратовръзките остават спретнати и без гънки с помощта на тази закачалка, задвижвана с батерия. При натискане на специалния бутон стойката се завърта, за да направи лесно намирането на необходимата вратовръзка.


5. Функционална закачалка за панталоните

гардероб

Дървената закачалка, монтирана така, че да се изважда лесно напред, побира 10 чифта панталони. Върху нея те остават изрядно изгладени и лесни за намиране, като едновременно с това пространството в гардероба се използва максимално в дълбочина. Специалната закачалка Ви позволява ясно да виждате всеки панталон, а издърпващите се части ви дават лесен достъп до всеки един от тях.


6. Вградена дъска за гладене


гардероб

Вградената дъска за гладене спестява пространство като се прибира вертикално между сегментите на гардероба. На съседните рафтове се съхранява ютията и останалите аксесоари, необходими за гладене.


7. Скрит шкаф за пране


гардероб

Предният панел, създаден от две съединени помежду си вратички, крива отварящ се под ъгъл практичен шкаф за събиране на прането. Чантата, предназначена за нужните при пране аксесоари, пък е поставена на рафта отгоре, за да даде бърз и лесен достъп до тях.


8. Закачалка за шалове

гардероб

Тази специално изработена закачалка има отвори, в които могат да се съхраняват до 10 шала (или други подобни аксесоари). Закачалката дава възможност да се виждат всички шалове едновременно, като елиминира тършуването из чекмеджетата, за да се намери перфектният аксесоар за тоалета.

Източник: bhg.com







8 януари 2013 14:33 | Само за къща
От: гост
неприложимо в нашите апартаменти.
25 юни 2010 13:01 | Супер
От: Desi
Супер идейно!!!!!!!!
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
гардероб, обзавеждане, съвети за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg