фирми продукти
представяме
работа
 
Бърза декорация за антрето

Вижте как с малко средства и за час- два можете да декорирате антрето си бързо и евтино. За целта са Ви необходими само няколко ленти плътен фурнир в желания нюанс и избрана от Вас система за окачване на стената. Ако пък искате да направите цялата система за организация, добавете 3 стари чекмеджета и една дървена плоскост.

антре


За да направите организационния кът, махнете дръжките на чекмеджетата и измерете дъната им от вътрешната страна. Боядисайте всички дървени части с боя, отвън и отвътре. Оставете боята да изсъхне добре, а в това време изрежете две или три парчета фурнир с размерите на дъната на чекмеджетата. Когато боята изсъхне добре, поставете и залепете с лепило за дърво парчетата фурнир на дъното на избраните чекмеджета. Ако желаете, предварително можете да декорирате фурнира, за да създадете по-силен ефект.

Монтирайте с винтове трите чекмеджета плътно едно до друго върху стената. За да създадете рафтчето над чекмеджетата, монтирайте към горната им част дървената дъска, като използвате метални стойки с винтове. Чекмеджетата и рафта можете да използвате за съхраняване на дребни предмети, ключове и декоративни акценти.

антре

Що се отнася до абстрактната декорация, тя е направена от няколко ленти фурнир, монтирани върху стената в желаната конфигурация. За да се получи многостранен ефект, всяка лента представлява две отделни парчета фурнир с еднаква дължина, залепени едно към друго гръб към гръб. Така получените ленти са монтирани с помощта на самозалепващи се пластмасови панти.

антре

Интересната декорация, поставена върху средното чекмедже пък представлява парче дървесина, боядисана в бяло - върху нея са забити парчета метална тел със залепени в единия край цветчета, изрязани от фурнир.


Източник: diyideas.com







Няма коментари


ключови думи
антре, фурнир, шкафчета

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg