фирми продукти
представяме
работа
 
Вдъхновяващи великденски кошнички

Вижте една колекция от красиви кошнички за великденската декорация, които да Ви вдъхновят за Вашата собствена украса у дома.

декорация за великден


tabДекорация в синьо

Синьото и кафявото винаги са били невероятен тандем, още повече, когато се подберат правилните нюанси. Плетената кафява кошничка, украсена с цветчета, е прекрасна основа за подреждане на декоративните яйца в синьо. А самите яйца са декорирани богато с изкуствени цветчета и ширити.

декорация за великден


tabКошничка в златисто

За почитателите на златистите нюанси, тази плетена кошничка е едно чудесно решение. Тя е боядисана в златисто и е декорирана с панделки в мек меден нюанс, а в нея са подредени великденски яйца, декорирани в металикови нюанси на жълтото, оранжевото и розовото – едно прекрасно съчетание между стил и лукс.

декорация за великден


tabФлорална декорация

Поканете в дома си пролетта с тези семпли кошнички, облицовани с изкуствени розови и лайкови цветчета, или с листенца от плат. Има разбира се и вариант да се използват истински пъпки от роза или друго цвете, като дръжките им се подрежат и се втъкнат между прътите на малката плетена кошничка – тази декорация няма да е толкова издръжлива, колкото изкуствената, но пък ефектът ще е по-голям.

декорация за великден


tabКошничка с лалета

Дори обикновената плетена кошничка, украсена със семпли панделки, може да се превърне в празнична декорация, ако в нея подредите стръкчета свежи лалета, заобиколени от трева.

декорация за великден


tabКошничка с калъф

Обикновената кошничка от ратан може да бъде освежена само с помощта на калъфче от плат в свежи цветове и ресни, като в нея можете да подредите желаната декорация – яйца, плюшени животинки, изкуствена трева и прочее.

декорация за великден


tabГорска кошничка

Едно нестандартно решение за любителите на природата – кошничка от дървесна кора, в която са засадени нарциси, заобиколени от мъх. Естествената декорация е допълнена от няколко пиленца от помпони.

декорация за великден


tabДетска кошничка

Създайте красива детска кошничка за своето дете като украсите обикновена плетена кошница с панделки и я напълните с бонбони, плюшени животинки и цветни пастели.

декорация за великден


tabКошница с детелини

Плетената кошничка, оцветена в тъмнозелено, е декорирана със зелени сатенени панделки, а в нея са засадени свежи детелини. Декорацията е допълнена с няколко яйца в жълто и зелено, както и от голямо шоколадово зайче.

декорация за великден


tabАфриканска кошница с цветя

Декорация в розово и тъмнозелено, която е не само красива, но и нестандартна като решение.  Овалната кошничка в японски стил е декорирана с нежно розови панделки и е напълнена с дребни цветчета от африканска виолетка.

декорация за великден


tabКошничка на една кука

Лесни и ефектни декоративни кошнички, направени от плетени на една кука покривчица (мильо), обработени с препарат за колосване или лепило за декупаж, за да се втвърдят и добият формата на гнезда (вижте подробности за проекта тук). Те са допълнени от декоративни птички, изкуствена трева и великденски яйца.

декорация за великден


tabЛесна кошничка с яйца

Тук е използвана кошничка, направена от картонена кутия за яйца, която е облицована с плат и декорирана с ширити (вижте повече за проекта тук). Дръжката е направена от зелена тел, а вътрешността на кошничката е напълнена с бонбони и яйца – истински, декоративни или шоколадови.

декорация за великден


tabХартиена кошничка

Тази красива цветна кошничка е направена от картон и хартия, както и цветята в нея. Тя е не само евтина, но и много красива, ефектна и нестандартна.

декорация за великден


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
Великден, кошнички с яйца, великденска декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg