фирми продукти
представяме
работа
 
5 страхотни трапезарии

Трапезарията е мястото, където цялото семейство се събира по няколко пъти на ден, затова е важно тя да предлага приятна и приканваща атмосфера. Вижте няколко красиви и стилни интериора, от които можете да почерпите вдъхновение.


1. Стил в пастелни нюанси

трапезарии

Обзаведена с много вкус, тази трапезария включва приятни за окото пастелни нюанси – ябълково зелено, светлозелено, светлокафяво и кремаво. За да се създаде повече интерес в интериора, в него са вмъкнати няколко геометрични форми – кръгчета върху завесите и райета върху стените. Макар и ненатрапчив, контрастът между цветовете върху стените създава усещането за раздвиженост. Райетата са допълнени от няколко стенни рафтчета в сходен цвят, монтирани директно върху стената. Това решение е много удачно що се отнася до визуалния баланс – декорацията върху стените смалява оптически иначе твърде високия таван, за да се създаде по-гостоприемна атмосфера в трапезарията.


2. Семпло и спретнато

трапезарии

Елегантната бяла ламперия създава акцент в долната част на стените, като едновременно с това подчертава чара на старинните мебели в трапезарията. В унисон с естествения дървесен нюанс на мебелите, завесите са решени в златисто, а върху настилката е поставено килимче от растението морска трева.


3. Смела стенна декорация

трапезарии

трапезарии

Контрастът между цветовете в тази трапезария създава интерес и своеобразен акцент в интериора. Помещението е решено в наситени нюанси на сивото, черното и зеленото, допълнени от детайли в бяло. Фокусна точка в интериора е стенната декорация, съчетаваща се по цвят с масата и столовете за хранене.


4. Трапезария под купола


трапезарии

трапезарии

Нестандартно архитектурно решение тук е да се направи купол от фибростъкло, който визуално да обособи къта за хранене в това огромно помещение. Интериорът е допълнен от стилен полилей и комплект мебели за хранене с изтънчен дизайн. Довършителният щрих е добавен от елегантно килимче в черно и сиво.


5. Многоцветен интериор

трапезарии

Пълна с цвят и ярки акценти, трапезарията изглежда слънчева и просторна. Разноцветното килимче е допълнено от сменяемите калъфи на столовете за хранене и ажурните завески за прозорците. Стените, решени в два сходни един с друг нюанса на зеленото, са балансирани визуално от естествения дървесен нюанс на настилката, масата за хранене и практичната поставка за вино в ъгъла на стаята.


Източник: diyideas.com







Няма коментари


ключови думи
трапезарии, интериори, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg