фирми продукти
представяме
работа
 
Ефирни хартиени цветя

За декорация на дома или на подаръци, тези красиви хартиени цветчета ще Ви грабнат с ефирния си вид и красотата си. Ако създадете няколко различни цветя и ги съчетаете в малък "букет", с така получената декорация можете да украсите празничната маса или да допълните вече създаден аксесоар.

цветчета от хартия

Красиви, ефирни и евтини, хартиените цветчета могат да се използват навсякъде в интериора, без да се притеснявате, че те ще се повредят с времето.


Какво Ви е необходимо:

* крепирана хартия в желания цвят
* изкуствено стръкче с тичинки (можете да го закупите от цветарските магазини или да използвате „тичинките“ на стари изкуствени цветя)
* зелено цветарско тиксо
* малка топка (от гума, стиропор и прочее) – с диаметър към 3.5- 4 см.


Как да ги направите
:

1. Подгответе изкуственото стръкче с тичинки – върху него трябва да залепите готовите хартиени венчелистчета с помощта на зелена цветарска лента (тиксо).

цветчета от хартия

2. За да направите венчелистчетата, използвайте малката топка, за да увиете около нея малко парче крепирана хартия. Завъртете краищата на хартията. Махнете топката. Единият край на венчелистчето закрепете към стръкчето с малко зелено цветарско тиксо. Добавете и останалите венчелистчета, като ги оформяте в цветче около "тичинките".

цветчета от хартия

3. За да направите хартиен цвят на лилия, модифицирайте стъпките по-горе, като използвате друг вид венчелистчета. Тях направете като свалите схемата по-долу, оразмерите я и я пуснете на принтера. Използвайте дизайна, за да изрежете от крепираната хартия венчелистчетата – 5 броя за всяко цветче. Прегънете всяко листче наполовина по дължина и разгънете. Лекичко издърпайте всяко венчелистче настрани. Тук можете да направите и тичинките от хартия – изрежете няколко тънки лентички и ги оформете с пръсти, след което ги захванете на снопче и ги увийте с цветарско тиксо.

цветчета от хартия

цветчета от хартия


Източник: marthastewart.com







23 февруари 2013 18:29 | Браво
От: ЛараК
Много са красиви и ефирни, найстина!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
хартиени цветя, декорация, декоративна хартия

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg