фирми продукти
представяме
работа
 
9 страхотни аксесоара за дома

Дизайнерите по цял свят се надпреварват да измислят все по-интересни и нестандартни аксесоари за дома, за да накарат потребителите да изберат техните продукти. Някои от дизайните са абсолютно нефункционални, но пък други са не само необичайни, но и практични. Вижте някои от тях.


1. Терариум за цветя

аксесоари

Стъклен глобус с диаметър 12 см., в който се побира истинска малка градинка. Терариумите се предлагат със засадените в тях цветя, като отстрани има отвор за поливане и грижа за цветята. Освен да се постави върху твърда повърхност, стъклената сфера може да се окачи на желаното място, благодарение на готовата кукичка в горната й част.


2. Миниатюрни керамични сосиери

аксесоари

аксесоари

аксесоари

Тези малки и красиви керамични съдове за сосове, мляко и сметана могат да се използват поединично, но изглеждат много по-ефектно в комплект. Нестандартното при тях е вътрешността им – всяка сосиера е в боядисана в различен цвят, сякаш допреди малко в тях е имало ароматни сосове.


3. Кедрови свещници

аксесоари

Лесни за сглобяване, тези семпли и красиви свещници от кедрова дървесина могат да украсят празничната маса по един елегантен и стилен начин.


4. Светещи купички

аксесоари

Тези деликатно купички, свързани помежду си с тънка тел, сякаш се носят във въздуха, окачени на желаното място в дома или извън него. В тях могат да се поставят чаени свещи или малки висящи растения.


5. Саксии от бетон

аксесоари

Тези красиви саксии превръщат домашната градина в произведение на изкуството с модерния си дизайн и изчистени линии. Самият материал е специална смес, която прави бетона почти наполовина по-лек от стандартния.


6. Поставка за сладки с птиче

аксесоари

Този красив и стилен поднос за торти и сладкиши би изглеждал съвсем обикновено, ако в единия му край нямаше малка фигурка на птиче, която сякаш е кацнала на поставката.


7. Сокоизстисквачка

аксесоари

Подобна по цвят и форма на свеж и сочен портокал, тази семпла и функционална изстисквачка ще Ви осигури пресен портокалов сок на закуска, заедно с една цяла доза настроение.


8. Двойна саксия за растения

аксесоари

Две са по-добре от едно – такова е и мотото на тази красива и функционална двойна саксия, в която могат да се поставят две отделни растения на едно място.


9. Елегантен поднос

аксесоари

Закуската в леглото няма да бъде същата, ако към нея няма стръкче свежо цвете. За да съчетаят практичност и красота, дизайнерите са измислили поднос за храна с вградена малка вазичка за свежо букетче.


Източник: sunset.com







17 февруари 2010 16:14 | деко
От: DDD
Подносът е уникален
14 февруари 2010 16:01 | декорация
От: Янка
... а на мен подноса!
11 февруари 2010 12:14 | Домашни идейки
От: Георгиева
хареса ми терариума -страхотна идея
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
аксесоари, интериори, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg