фирми продукти
представяме
работа
 
Невероятни празнични ангелчета от... картонени чинийки

Украсете празничната маса, новогодишното дръвче или детската стая с тези много лесни за направа и супер ефектни ангелчета, направени от обикновени картонени чинийки за еднократна употреба. Вижте как:

аксесоари


Какво Ви е необходимо:

* няколко картонени чинийки за еднократна употреба – в бял цвят, без декорация (използваните тук са с диаметър 15 см.); за да постигнете по-голям ефект, изберете такива с перфориран декоративен кант или предварително изрежете декорация по ръбовете
* ножици
* макетно ножче
* молив
* по желание: единичен перфоратор (като тези, с които се пробиват допълнителни дупки на коланите)


Инструкции:

1. Свалете на компютъра си схемата по-долу и я оразмерете спрямо размерите на използваните картонени чинии (изберете един от двата вида). Пуснете на принтер изображението и го пренесете върху вътрешната част на всяка чиния, използвайки молив. Ако сте достатъчно сръчни, можете директно да прерисувате схемата върху чинията.

Схема на ангел с ръцете долу

аксесоари

Схема на ангел с вдигнати ръце

аксесоари


2. Изрежете внимателно по схемата с макетно ножче. Двата среза за крилата на фигурата са различни – единият е направен отвътре-навън, а другият отвън-навътре (вижте схемата). Декорирайте ръба на чинията с перфоратора или използвайте малко макетно ножче, за да изрежете отвори по периферията, на равни разстояния един от друг.

аксесоари

3. Обърнете чинията с дъното към Вас и оформете рокличката в конусовидна форма. За да оформите крилата, придърпайте вътрешния срез над външния. За да закрепите фигурата, можете да използвате малко лепило или безцветно тиксо. Ако желаете, можете да поставите в ръцете на ангелчето със спуснати ръце малка картичка с изписано на нея име или послание – за целта увийте парче хартия около малък дюбел или пръчица, напишете желаното и я залепете върху хартиените ръце с лепило.

аксесоари


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
празнична декорация, декорация за масата, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg