фирми продукти
представяме
работа
 
7 бързи идеи за коледната украса

Ако сте закъснели с коледно-новогодишната декорация, няма нужда да изпадате в паника. Ние Ви предлагаме няколко бързи и евтини идеи, с които ще украсите дома си за празниците за нула време. Те са лесни за направа, ефектни са и дават възможност да оставите върху тях своя индивидуален отпечатък.


1. Декорация на поднос


декорация

Изберете красив дълбок поднос и го напълнете с топки за елха с различни размери и цветове. За по-семпъл вид изберете само бели орнаменти с матово покритие, като ги допълните само с 1-2 цветни топки за акцент. За да унифицирате вида на декорацията, предварително боядисайте подноса с искрящо бяла боя.


2. Цитрусова изненада


декорация

Една много лесна, но ефектна идея, съчетаваща красота и свеж аромат. В голяма стъклена купа (още по-добре, ако тя е на краче и с капак) налейте студена вода и я напълнете с цели цитрусови плодове – лимони, портокали, лайм, допълнени с резенчета от тях, поставени отстрани на купата.


3. Семпла декорация за вратите

декорация

Допълнете цялостната празнична декорация на интериора, като украсите дръжките на вратите в дома си с красива кадифена панделка в коледни нюанси, допълнена от свежи клончета зеленина (елхова, борова), втъкната във възела на панделката.


4. Орнаменти върху полилея


декорация

Придайте повече блясък на полилеите в дома си с един лесен трик – окачете на равни разстояния няколко еднакви семпли орнамента, завързани с тънка панделка в ярък нюанс. За да получите по-ненатрапчив ефект, използвайте не много големи прозрачни орнаменти. Ако пък желаете по-модерен дизайн, изберете металикови цветове и орнаменти в сребристо и златисто.


5. Под стъклен похлупак

декорация

Трансформирайте висока кашпа за растения или градинска баня за птички в красива и изящна странична масичка – на дъното поставете камъчета (ако кашпата е по-дълбока) и мъх, а отгоре подредете бляскави орнаменти в различни нюанси. Върху основата на кашпата поставете кръгъл стъклен плот, като го застопорите стабилно на място.


6. Лесен цветен кръг за масата

декорация

Създайте своеобразен празничен венец от цветя, като подредите върху масата няколко еднакви декоративни вазички в кръг. Изберете ниски вази в свежи цветове, а в тях поставете свежа зеленина, стръкчета цветя (с подкъсени дръжки), парченца мъх и няколко коледни топки в съответстващи цветове.


7. Празнична светлина в купа


декорация

Блестящите сребристи топки и мъниста от стъкло, съчетани с декоративни свещи с различни размери, представляват чудесна и лесна за направа празнична украса, акцент за всеки интериор. Поставени стабилно в голяма купа от негорим материал, декоративните свещи ще Ви радват с блясъка си, отразявайки се в лъскавите орнаментите, разпръсквайки светлина из цялото помещение. Освен това така полученият акцент носи минимален риск от инциденти, тъй като свещите са стабилно поставени в купата. Все пак не забравяйте, че не трябва да ги оставяте запалени без надзор и до лесно запалими предмети.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледна декорация, бърза украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg