фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: 9 модерни бани

Девет невероятни трансформации на обикновени бани, превърнати в зашеметяващи съвременни оазиси на спокойствието.


1. СПА оазис

бани бани

Старата баня представлява едно стандартно помещение с вана, тоалетна и облицовка от фаянсови плочки. След трансформацията тя е коренно различна – интериорът е обновен изцяло плочки от естествен камък в пясъчни нюанси, с шкафове за баня от тъмна дървесина и акценти от неръждаема стомана.


2. Модерен дизайн

бани бани


Старата баня е чаровна, но остаряла като дизайн и обзавеждане. Новият интериор включва облицовка от естествен камък, огледално шкафче – аптечка, нестандартна мивка и съвременно осветление.


3. Оазис на спокойствието

бани бани


Приятният, но остарял дизайн на банята създава усещането за по-тясно пространство. След трансформацията намята изглежда по-просторна и светла, а скучната стенна облицовка е заменена с нова – в морско син нюанс.


4. Красота от светлина

бани бани


Тъмната и скучна баня е превърната в светло и просторно помещение – за целта душът е ограден от стъклена кабинка, за да може светлината да преминава свободно през стъклото. Новите шкафове за баня със стилен дизайн и цветове пък добавят повече елегантност в интериора.


5. Стилен дизайн

бани бани


Тук трансформацията е направена много деликатно – вместо да се смени цялата мебелировка в помещението, старите шкафове са освежени и ремонтирани, а между тях е поставен допълнителен шкаф, висок от пода до тавана. Помещението е отворено за естествената светлина навън, макар осветлението да е направено по съвременен метод.


6. Просторна СПА баня

бани бани


Старият тесен кът за душа в банята е заменен с просторна душ кабина, като е добавена и малка мобилна (не вградена) вана. Облицовката и настилката също са сменени – керамичните плочки в шоколадови нюанси подчертават допълнително красотата на банята.


7. Модерна баня с много светлина

бани бани


Старата баня е осветена почти само от естествената светлина, навлизаща през прозореца. В новото помещение е заложено много повече върху осветлението, а освен това са сменени шкафовете за баня и облицовката. Душът е отделен не със завеса, а чрез стъклена кабина.


8. Луксозна баня

бани бани


Тази трансформация е вероятно най-очевидната – старата баня, макар и приятна на вид, е заменена с един коренно различен интериор. Новият интериор включва елегантни шкафове за баня от тъмна дървесина, нови плотове, нова настилка, нова едноцветна декорация на стените и дори промяна в декорацията на прозореца, така че помещението да бъде по-светло.


9. Релаксираща атмосфера

бани бани


Банята е трансформирана почти от нулата, като е оформена интересната на вид настилка и частична облицовка върху стените, сменена е старата вана и са добавени допълнителни мебели – шкаф за баня от черешова дървесина, мивка, огромно огледало и дори зелени растения.

Източник: kitchenbathideas.com







Няма коментари


ключови думи
бани, интериори, реконструкции

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg