фирми продукти
представяме
работа
 
Картина за стената от... стари кутии за дискове

Откакто mp3 форматът завладя света, почти във всеки дом останаха непотребните пластмасови кутии от CD-та, които събират прах в някой шкаф. Ако се чудите кога най-сетне да ги изхвърлите на боклука, ние Ви предлагаме друга алтернатива – превърнете ги в красива декорация за стената в кухнята или трапезарията. Така ще внесете в интериорите си повече свежест, цвят и интерес. За изображението можете да изберете разнообразие от теми – свежи зеленчуци, плодове, цветя, природни картини и прочее.

                                       картини за стената

Не е необходимо да сте фотографи, за да създадете тази страхотна стенна декорация – трябва само да изберете красива и цветна снимка от интернет. След това трябва да я увеличите до размери 67 х 46 см. - можете предварително да измерите дисковете, за да определите точните размери на изображението, което трябва да е с ширината на 5 диска и височина на 4 диска (или друго съотношение, избрано от Вас). Можете разбира се и да използвате различни снимки за всеки диска, така че да създадете красив колаж.


* Разделете изображението на 20 сектора – квадрати (5 х 4) и пуснете всеки отделен квадрат на принтера, така че да получите цветно изображение на всяка от двадесетте части от изображението. Изрежете излишъка от хартия с ножица.

* Поставете (или залепете) всяко квадратче върху парче тънък картон със същите размери (за да стане снимката по-трайна) и го поставете в празна кутия от CD. Поставете така получените цветни кутии върху стената – за целта можете да използвате велкро ленти или пък двойнозалепваща се лента (кутиите са леки и няма да падат). Захващайте за стената квадратчетата едно по едно, като внимавате да ги подреждате в правилния ред и посока на изображенията.


Източник: planetgreen.discovery.com







Няма коментари


ключови думи
картини, стени, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg