фирми продукти
представяме
работа
 

Двулицеви матраци

За контакти: Мебели Идеа

Изборът на подходящ матрак, който да ви осигури удобство, качествена почивка и здрав сън, може да се окаже трудна задача. От една страна, изборът е строго индивидуален, тъй като всеки има различни предпочитания за това върху какво спи. Някои предпочитат твърди матраци, а други са почитатели на меката прегръдка тип "водно легло". Добрата новина е, че на пазара има достатъчно висококачествени решения за матраци, които могат да задоволят личните ви предпочитания и да ви гарантират не само качеството, но и издръжливостта на продукта. За да улесним избора си, трябва да разберем разликите между предлаганите видове матраци.

Еднолицевите матраци имат вградена подматрачна рамка. Тя се произвежда от лек и сравнително гъвкав дървен материал, обикновено иглолистен. Предимството е най-вече в цената, тъй като не се налага да се купува допълнителна рамка за матрака.

Двулицевите матраци са функционални и удобни. При тях се ползват и двете страни, като обикновено имат "зимна" и "лятна" (или мека и твърда) страна. "Лятната" страна има памучно покритие, а "зимната" е с вълнена или ватирана дамаска. Това е сериозно предимство при избор на матрак. При двулицевите матраци рамката обикновено е отделна от матрака.

За да предпазите матрака си от бързо износване, както и от вредните влияния на средата като мухъл и неприятни миризми, е добре да използвате подматрачна рамка. Поставянето на матрака върху повърхности, които нямат добра циркулация на въздуха (директно на земята, върху друг матрак, върху пружини), го застрашава от по-бързо износване и повреди.

Мебели ИДЕА предлага богата гама двулицеви матраци с отлични ергономични параметри, изработени от първокласни материали. Двулицевите матраци са с ядро от полимерна пяна с висока плътност и отворена микроклетъчна структура, която позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността и спира развитието на бактерии и гъбички.

Предложенията на Мебели ИДЕА включват и сменяеми двустранни калъфи от антиалергична вата със силиконови фибри.

Публикувано на: 26 август 2015
посещения: 7854
ключови думи
матраци, двулицеви матраци, двулицев матрак, матрак, обзавеждане за спалня


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg