фирми продукти
представяме
работа
 

Акрофлекс 2K PU+ -износоустойчиво и химикоустойчиво покритие

За контакти: Вълков

Важно за една подова настилка, която ще бъде подложена на значително натоварване, е тя да бъде здрава, гладка и устойчива. Акрофлекс 2K PU+ на фирма Вълков напълно ще покрие тези изисквания.

Акрофлекс 2K PU+ представлява двукомпонентно полиуретаново износоустойчиво и химикоустойчиво покритие. Използва се върху бетонни подове. Здравината и цялостта на всяка повърхност, обработена с Акрофлекс 2K PU+, е гарантирана. Върху нея могат безпроблемно да се движат автомобили, мотокари и др. Адхезията към разнородни строителни материали е с отлични характеристики. Основните цветове, в които се предлага Акрофлекс 2K PU+, са: безцветен, бял, сив, керемиденочервен и др.

Нанасянето на Акрофлекс 2K PU+ става върху равна, здрава, суха и добре почистена повърхност. Не трябва да се работи с материала във влажни условия или в дъждовно време. Инструментите, с които се полага покритието, трябва да бъдат сухи. Почистването им след работа става с разтворители. Акрофлекс 2K PU+ се нанася с валяк или четка. Смесват се комп. А и комп. Б и се разбъркват с бъркачка на бавни обороти. След разбъркване нанасянето трябва да бъде в рамките на 20-30 минути. В зависимост от повърхността разходът на материала е в граници от 0,7 до 1,0 кг/кв. м.

За нанасяне на покритието има определена технологична последователност, която трябва да се спазва. Първо площта се грундира. С помощта на четка или валяк се нанася равномерно полиуретанов праймер "Акролит 2К". Изчаква се да изсъхне напълно и се полага първият слой Акрофлекс 2K PU+. След това се нанася още един слой върху вече сух предшестващ го. При изграждането на подови покрития за паркинги е възможно да се поръси кварцов пясък върху последния слой Акрофлекс 2K PU+, докато е още мокър. Това се прави с цел да се повиши сцеплението между подовата настилка и превозните средства.

Използването на Акрофлекс 2K PU+ ще създаде твърд, износоустойчив, защитен филм, който ще предпазва пода ви от механично въздействие и износване.

Публикувано на: 28 януари 2015
посещения: 5540
ключови думи
износоустойчиви подове, подови покрития, подови настилки, химикалоустойчиви подове, индустриални настилки


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg