фирми продукти
представяме
работа
 

Хела-Бориславов ООД

Хела-Бориславов ООД

адрес: Перник 2300, ул. "Кралевски път" 1
телефон: 076 670 026/ 076 690 044, 0888 307 558, 0889 533 727, 0889 461 908
факс: 076 70239
лице за контакт: инж. Георги Бориславов; Хела Димитрова

Фирмата е търговска и е специализирана в областта на черните метали и метални изделия. Предлага строителна арматурна заготовка с доставка до строителните обекти в градовете София и Перник.
"Хела-Бориславов ООД" е фирма с богат опит в производството на арматурни заготовки и огради, и търговия с черни метали. В своето развитие, тя се утвърждава на пазара с постоянството си в качеството, срочността и точността на продуктите си.


Арматурната заготовка се произвеждат само от най-качествената арматурна стомана в България - S500s/B500b, произведена в Стомана Индъстри, както и гладко бетонно желязо S220, произведено от Сиденор.

Сред основните проекти, в които е участвала компанията са Технополис - Перник, Сервизен и продажбен център Ситроен - Божурище, магазин Явор - Перник, сграда на РДВР - Перник, седалков лифт Стойките - Пампорово, седалков лифт Чепеларе, пречиствателни станции за отпадни води - Мадан и Златоград, цех за производство на тръби Prosal Tubes - Перник, цех за разделяне на въздух Air Liquide - Перник и множество жилищни сгради в Перник и София, номинирани за "Сграда на годината" през последните години.

Хела - Бориславов произвежда мобилни и стационарни оградни платна от висококачествени материали, които допълват тяхната здравина и добър вид. Оградните платна "Хела Бориславов" са сред най-здравите на пазара и намират приложение в много индустриални и жилищни обекти.

Екипът на Хела-Бориславов e изграден от висококвалифицирани и мотивирани работници и специалисти по заготвяне на строителна арматура и изработка на огради и метални изделия.


Хела-Бориславов е сертифицирана по международния стандарт за качество ISO 9001:2001.
ключови думи

арматура, Хела Бориславов, Хела, метални конструкции, черни метали, метали, метални изделия, арматурна заготовка, арматурно желязо, строителни профили

посещения: 17029

продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg