фирми продукти
представяме
работа
 

Лайер ЕООД

Лайер ЕООД

адрес: София 1186, ул. "Околовръстен път" №373
url: http://layher.bg
телефон: 0884 642 666, 02/ 971 24 70
факс: 02/ 971 24 70
лице за контакт: Младен Захариев

Фирмата се занимава с продажба на фасадни, рамкови и модулни поцинковани скелета, алуминиеви скелета, алуминиеви кули, защитни скелета и покриви, както и с изграждане на сцени и трибуни.
Фирма Лайер ЕООД е създадена през 2008 г. в град София като клон на световния лидер за скелета Wilhelm Layher GmbH, Германия.

Разполагаме на склад с над 250 тона фасадно и модулно скеле, а също така и с мобилни алуминиеви кули и стълби. Можем да организираме доставка до всеки обект в България.

Предлагаме консултация и изготвяне на идейни проекти на AutoCad и LayPlan, съобразени с конкретния обект и изискванията на клиента за монтажa на строителни скелета. Извършваме демонстрации и обучение за работа с фасадни и модулни скелета на Лайер.

От средата на 2014 г. офисът и складът на Лайер ЕООД имат нов адрес в София за по-голямо удобство за нашите клиенти и партньори.

Нашите клиенти работят основно в строителството, химическата индустрия, енергетиката и минната индустрия.

Фирмата е съосновател и член на Българската Скеле Асоциация, а също така на Българската асоциация за геотехническо и тунелно строителство (БАГТС).

Повече от 70 години Layher олицетворява философията на марката. По-бързо, по-безопасно, по-лесно и с повече възможности: качества, с които ние помагаме за конкурентоспособността на нашите клиенти в дългосрочен план. С нашите иновационни системи и решения ние постоянно работим да направим скелето по-удобно, по-икономично и по-сигурно. Повече от 1500 служители на Layher в повече от 30 страни по света създават повече възможности за нашите клиенти чрез комплексно обслужване, постоянни курсове на обучение и етично отношение.

Като фамилна компания, темата за скелните конструкции е била наша грижа и интерес от поколения. Нашата концепция е да проучваме и разработваме нашите продукти според Вашите изисквания. Надеждност, на която можете да разчитате: като допълнителна гаранция за качеството освен сертификата, отговарящ на EN ISO 9001, продуктите на Layher имат всички необходими одобрения съгласно европейските норми. Благодарение на автоматизираното производство и използването на висококачествени материали, ние предлагаме високо ниво на прецизност и дълъг живот на нашите продукти.


ключови думи

фасадно скеле, строително скеле, рамково скеле, поцинковано скеле, алуминиево скеле, алуминиева кула, изграждане на сцени, изграждане на трибуни, фасадни скелета, модулни скелета, рамкови скелета, поцинковани скелета, алуминиеви скелета, алуминиеви кули, строителни скелета, аксесоари за скелета, стълба, стълби, защитни системи, защитна система

посещения: 1713

продукти
Носещо скеле TG60

Носещо скеле TG60

Лайер ЕООД
Модулно скеле

Модулно скеле

Лайер ЕООД
Покрив Layher Keder XL

Покрив Layher Keder XL

Лайер ЕООД
Стълбища

Стълбища

Лайер ЕООД
Мобилно скеле

Мобилно скеле

Лайер ЕООД
Подвижно скеле

Подвижно скеле

Лайер ЕООД
Палети за скеле

Палети за скеле

Лайер ЕООД
Инструменти

Инструменти

Лайер ЕООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg