фирми продукти
представяме
работа
 

Ксела България ЕООД

Ксела България ЕООД

адрес: София 1870, Промишлена зона Кремиковци
Добрич 9300, Западна промишлена зона, бул. "3-ти март" 60
уебсайт: https://www.ytong.bg
телефон: 02/819 33 43, 058/63 01 64; 0700 10 984
факс: 02/819 33 46, 058/63 00 53

Производство и продажба на клетъчен бетон YTONG за изграждане на външни и вътрешни стени. Предлагат се лепилен зидарски разтвор и инструменти за работа с YTONG. Безплатно обучение и консултации.
Ксела България ЕООД вече 25 години участва в оформянето на българския строителен пазар. Заводи за производство на автоклавен клетъчен бетон в България има в гр. София и гр. Добрич, в тях са произведени над 4 млн.куб.м. блокчета с марката YTONG. Марката YTONG е представена по целия свят, като само в Европа, заводите за производство на YTONG са 29 на брой.
Производството на автоклавен клетъчен бетон YTONG е напълно екологично и безотпадно. Основните суровини, от които се произвежда YTONG са вар, цимент, пясък и вода, добити по екологичен начин и преработени в затворен производствен цикъл, в енергоспестяващо производство и без отделяне на вредни вещества.
Поради своите многобройни добри качества блокчета YTONG са подходящи за строителството на жилищни, административни, производствени и селскостопански сгради.

Основни предимства на автоклавен клетъчен бетон YTONG:
Отлична топлоизолация – стена изградена от новия YTONG extrА+ има коефициента на топлопроводност равен на 0,09 W/mK изпълнява нормативните изисквания и няма нужда от поставянето на допълнителна изолация;
• Продуктите с марка YTONG имат най-висок клас пожарозащита >2.5 h;
Ниско обемно тегло – YTONG е най-лекият зидарски материал предлаган на българския строителен пазар;
Лесна обработваемост;
Точни размери;
Екологичност – YTONG се произвежда от напълно естествени суровини;
Паропропускливост – стените от YTONG "дишат", т.е. излишните водни пари свободно преминават през тях навън без да се натрупват.

В зависимост от приложението си YTONG се произвежда в различни дебелини и плътности.
За изграждането на външни стени са подходящи блокчета YTONG от серията А+ с дебелина от 20 до 35 cm, които имат уникална топлоизолационна способност. На практика външна стена, изградена с YTONG А+ с дебелина 35 cm или с YTONG extrА+ с дебелина 30 cm, изпълнява изискванията на Наредба 7 за енергийна ефективност и няма нужда от поставянето на допълнителни топлоизолационни слоеве. YTONG е незаменим материали при ремонт и реставрации.
За изграждането на вътрешни стени са подходящи блокчета YTONG D 600 или D 700 с дебелини от 12,5 до 20 cm и с повишена шумоизолационна способност.
Блокчета YTONG с дебелина от 5 до 10 cm са подходящи за облицоване на съществуващи или новоизграждани зидове, с цел повишаване на топлоизолационната им способност.
Ксела


Ксела


газобетонни блoкчета


газобетонни блoкчета


газобетонни блoкчета


ключови думи

топлоизолация, строителни материали, тухли, Итонг, Ytong, газобетон, керамични тухли, бетонни блокчета, газобетонови блокчета, газобетонни блокчета, газобетонови тухли, газобетонни тухли, изолация, шумоизолация, блокчета от газобетон, газобетонно блокче, ксела, xella, хела, ютонг

посещения: 37089

представяме
Топлоизолация - Ксела България ЕООД


продукти
YTONG extrA+ Блок за зидария

YTONG extrA+ Блок за зидария

Ксела България ЕООД
YTONG Коритообразни блокчета

YTONG Коритообразни блокчета

Ксела България ЕООД
YTONG Дъгообразни блокчета

YTONG Дъгообразни блокчета

Ксела България ЕООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg