фирми продукти
представяме
работа
 

Креатив М

Креатив М

адрес: Пловдив, ул. "Д-р Владо" №35
url: http://creativem.eu
телефон: 0899 189 588, 0897 682 876

Креатив М е специализирана в машинното полагане на индустриални подови настилки чрез високотехнологичния вибро метод, услуги с мини челен товарач, камион самосвал до 6 т. и други строителни дейности.
Методът е известен и доказан в световен мащаб от преди повече oт 40 години и продължава да се усъвършенства и доразвива. Става известен в България едва след навлизането на големите търговски центрове, хипермаркети и молове. Необходимостта от здрави и износоустойчиви настилки в тези обекти бързо налага метода в страната.

Чрез вибро методът се постигат гладки повърхности с изключително високи стойности на носеща способност, eднороден вибро под и бързи срокове на изпълнение. Освен големите якости и бързи темпове на полагане, настилките предлагани от фирмата, отговарят на всички изисквания за антибактериална защита, която е задължителна в хранително-вкусовата промишленост. Фугиращите смеси и специфичният машинен метод на полагането им допринасят за пълното запечатване на подовете, което няма сравнение с отживелите ръчни методи.

Всеки един квадратен метър положена замазка, гранитогрес или клинкер, от Креатив М ООД, отговаря 100% на изискванията на Възложителите. Доказателство за това са многократните тестове прaвени в независими строителни лаборатории. Всеки един резултат се архивира и при нужда може да се провери в съответната лаборатория.

Фирма Креатив М ООД е успяла да докаже коректността и качеството си на работа пред световноизвестни фирми като Lidl, BILLA, Plus, Т-Market, PENNY, вече навлезлите големи немски хипермаркети и други.

Благодарение на екипът си от млади и мотивирани специалисти, с професионален поглед и ориентация към нови технологии, фирмата успешно реализира над 200 хиляди квадратни метра подови настилки за периода 2009 – 2012 г., което я прави водещата компания в България, използваща вибро метода.
вибро метод


вибро метод


вибро метод


вибро метод


ключови думи

вибро метод, настилки, антибактериални настилки, промишлени настилки, машинен метод, полагане на настилки, подове, замазка, настилка, подова настилка, индустриални настилки, промишлена настилка, настилки за промишлеността, антибактериална настилка, полагане на настилка

посещения: 3109

продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg