фирми продукти
представяме
работа
 

Кам-04 ООД

Кам-04 ООД

адрес: Пловдив, ул. "Брезовско шосе" №176 - склад
url: https://kam04bg.com
телефон: 032/ 945 585, 032/ 968 545
факс: 032/ 968 545
лице за контакт: Мария Каменова

Кам-04 ООД е директен вносител на крепежни изделия: винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, свредла, инструменти и други, всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000.
Компанията е директен вносител на упоменатите стоки и ги доставя от производители от Китай, Тайван, Виетнам, Индия и Европа.

През 2010 г. КАМ-04 придобива собствена складова база със застроена площ от 2 750 кв. м и с 5 300 палетни места. Същата година дружеството внедрява специализирана EPR система, управляваща всички търговски процеси и осигуряваща постоянна свързаност на всички търговски агенти на територията на цялата страна с централата на дружеството.

За да бъде познаваема пред клиентите си, КАМ-04 регистрира собствена търговска марка - КАМFIX, под която продава своите стоки. Търговската марка е гаранция за високото качество на продуктите на компанията.

В процеса на своята дейност, водещите приоритети на КАМ-04 са:
• Качество на стоките. Предлаганите на пазара продукти са произведени в заводи, притежаващи система за контрол на качеството ISO 9001 : 2000.
• Качество на обслужване. Акцентира се върху високото ниво на обслужване на клиентите, като за целта търговските представители се запознават с нуждите на клиентите, извършват консултация за конкретния продукт, удовлетворяващ нуждите на клиента, доставят стоките до посочен от клиента адрес в цялата страна.
• Бързина на доставка. В градове с население над 10 000 души фирмата извършва доставка до 24 часа след получена заявка. В останалите населени места – до 48 часа.
• Големи наличности. КАМ-04 предлага над 2 000 артикула, като поддържа големи наличности от тях. Това създава сигурност в клиентите на компанията, че могат да разчитат на нея, като основен доставчик.

Благодарение на изброените по-горе принципи на рабата, КАМ-04 изгражда дългосрочни търговски и приятелски взаимоотношения с над 3 000 клиента, като техния брой ежедневно нараства.

За всеки клиент пожелал да постави рекламен винил или фолио на КАМ-04 в обекта или върху фасадата на обекта, който стопанисва се изготвят такива. Всяка реклама се изработва за сметка на дружеството по размер и проект съобразен с изискванията на поръчителя.
Кам-04


крепежни изделия


крепежни изделия


крепежни изделия


ключови думи

крепежи, крепежни елементи, винт, болт, гайка, шпилка, дюбел, анкер, шайба, свредла, инструменти, крепежни изделия, винтове, болтове, гайки

посещения: 3273

продукти
Анкери

Анкери

Кам-04 ООД
Шайби

Шайби

Кам-04 ООД
Инструменти

Инструменти

Кам-04 ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg