фирми продукти
представяме
работа
 

Анрад ООД

Анрад ООД

адрес: София 1407, ул. "Ст. Л. Костов" №14
уебсайт: http://www.anrad.bg
телефон: 02/ 962 12 80, 0899 98 89 00
факс: 02/ 962 12 80
лице за контакт: Антоанета Сапунова

Анрад ООД е създадена през 2000г. със седалище в гр.София. Занимава се с ново строителство, поддръжка, ремонт и възстановяване на съществуващи сгради, включително тяхното заснемане и конструктивно обследване. Член е на "Камарата на строителите в България" от 2007г.
Дружеството има опит в изграждането на жилищни, обществени, търговски и индустриални обекти, както и в други специфични строителни проекти, като пречиствателни и спортни съоръжения, алтернативни отоплителни системи, барбекю зони и градински пространства.

Фирмата използва иновативни методи на работа, гарантиращи ефективност и ефикасност, както в икономически, така и в екологичен план.

АНРАД е динамична компания, синхронизираща работа си с европейските регламенти и актуалните стандарти по качество, със силно изразено отношение към опазването на околната среда и безопасните условия на труд.

АНАРД ООД, като главен изпълнител с дългогодишен опит, работи с утвърдени подизпълнители, специализирани в конкретни дейности на строителния процес.

Дружеството се стреми към постоянно повишаване уменията и квалификацията на изпълнителския персонал и мотивиране към висок професионализъм на ръководния състав.

 Анрад ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 18001:2007 и има регистрация към МОСВ за извършване дейности по събиране и транспортиране на отпадъци.
ключови думи

строителство, строителни реконструкции, реновиране, преустройства, саниране, маркетинг, проектиране, реставрации на паметници, разрушаване, ремонти, довършителни дейности, изкопи, извозване на отпадъци, инженерни съоръжения, изпълнение на ВиК

посещения: 11711

продукти
Офисни площи

Офисни площи

Анрад ООД
Саниране

Саниране

Анрад ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg