фирми продукти
представяме
работа
 

услуги

Рила ИМ - Иванов, Минчев и Сие

Проучване, проектиране и производство на рекламни и светлинни реклами. Наемане и продажба на недвижими имоти. Фирмена консултация по правни въпроси.
услуги  /реклама

Тони ЕООД

Пренавиване на трифазни, монофазни ел. двигатели, магнитни маси, електрожение, ел. спирачки, ел. двигатели от перални машини. Търговия с материали.
услуги  /електро

Националната Асоциация на Домоуправителите в Република България

Организация за осъществяване на дейност в обществена полза, изразяваща се в организирането на форум с информация, свързана с дейностите, подпомагането, развитието и утвърждаването на инвестициите на етажната собственост.
услуги  /професионален домоуправител

Феликс ЕТ

Доставка на паркет. Редене, циклене, фино шлайфане и лакиране на паркет и дюшеме.Произвеждат: орнаменти за мебели, декорации за стени, розети за тавани, рамки за картини и огледала, поставки за ловни трофеи, икони и др
услуги  /циклене, лакиране

Хамали-007 ЕООД

Пренос и превоз и на техника и предмети с голям обем, доставка на мебели и багаж от/до дома или офиса, пренасяне на жилищно обзавеждане и други.
услуги  /хамалски, транспортни

Лита ООД

Доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на всички видове асансьори в Бургас и областта. Разполагаме с аварийна служба денонощно 7 дни в седмицата.
услуги  /асансьорни

Ми Лавенкс ЕООД

Бързоразвиваща се фирма, специализирана във външните топлоизолации по алпийски способ, с възможност за работа на платформа "скеле".
услуги  /алпинисти

ЕТ Ринк - Ринк сервиз

Продажба на климатична техника, ремонт на климатична, битова и промишлена техника, пвц и алуминиева догрма, внос на блиндирани входни врати.
услуги  /ремонт битова техника

Хоум Шайн ЕООД

Управление на етажна собственост и комплексното обслужване и поддръжка на сгради и комплекси. Фирмата оперира на територията на цяла София, поддържа, почиства и управлява множество жилищни и обществени сгради.
услуги  /професионален домоуправител

БХМ - Алпин ООД

Предмет на дейност на фирмата е почистващи и строително-ремонтни услуги, специализирани в работа на големи височини и труднодостъпни места.
услуги  /алпинисти

ЕТ Костадин Банчев

Ключарски услуги, аварийно отваряне, ремонт, прекодиране, продажба на брави и патрони, авто ключар, изработване на всички видове ключове.
услуги  /ключарски

Райт Клийнинг ООД

Основно почистване и поддръжка на апартаменти, офиси, хотели, заведения, магазини, административни, жилищни, промишлени сгради и други.
услуги  /почистване

Жице ООД

Изграждане на нови и ремонт на стари ел. инсталации на офиси, кооперации, къщи, хотели. Ел. обзавеждане на сгради, парково осветление.
услуги  /електро

Бенз ООД

ВиК и ОВ. Изграждане на газово и локално парно, подмяна на щрангове, аварийни ремонти, монтаж на санитария, смяна на водомери и други.
услуги  /вик

Пропърти Мениджмънт София

Специализирана фирма за поддръжка и управление на сгради и комплекси от затворен тип, имаща за цел да направи жилищните сгради и пространствата около тях едни по-приятни и приветливи места за живеене.
услуги  /професионален домоуправител

БГ Груп ЕООД

Пълно рекламно обслужване: Уеб и графичен дизайн. Мултимедия. Печат. Транспортна реклама. Рекламни стратегии. Разпространение на рекламни материали - разпространение на брошури, разлепване на плакати.
услуги  /реклама

БМС Технолоджис България

Фирмата предлага професионални услуги в сферата на почистването и възстановяването: след пожари и наводнения, на въздуховоди, на тапицерии и завеси, на мокети и килими, отстраняване на мухъл и плесен.
услуги  /почистване

Феникс - ЦА

Доставка и монтаж на всички видове електроматериали, кабели и проводници, осветителни тела и консумативи, топлоизолации, тръби и фитинги за вътрешно и външно газо- и водоснабдяване, крепежни елементи.
услуги  /електро

Мирамар БГ

Извършва услуги с автовишки - 10м, 18м, 22м, 25м, 28м. Фирмата разполага с професионални монтажни групи за полагане на топлоизолации.
услуги  /алпинисти

Бараж М - ЕООД

Машинно почистване на твърди подови настилки, мокети и килими. Шлайфане, полиране и кристализация на мрамор, гранит и мозайка. Почистване на стъкла и дограми. Ежедневно почистване на домове и офиси.
услуги  /почистване
1 2 34 ] 5 6 7 8 9 10 11
208 резултата в 11 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg