фирми продукти
представяме
работа
 

услуги

Добрите съседи ООД

Фирма за поддръжка и управление на сгради и комплекси от затворен тип. Предлага широк набор от услуги, с които ще си осигурите първокласна грижа за общия Ви дом. Услуги: поддръжка и управление на сгради, управление на етажна собственост (професионален домоуправител) и др.
услуги  /професионален домоуправител

ЕТ Жорко 2002

Товарен транспорт в цялата страна. Ниски цени и коректно обслужване. Автомобили от един до десет тона. Фирмата разполага със собствена гаражна площ с видео контрол в София и Троян.
услуги  /спедиторски

Джи Пи Джи Дизайн

Проектиране, планиране и цялостна реализация на проекти в областта на рекламата, рекламни конструкции и табели; надписи от фолио; външна, печатна, сувенирна, автомобилна реклама.
услуги  /реклама

Входове БГ ООД

Фирмата предлага специализирани услуги в управлението на етажната собственост. Основни дейности: професионален домоуправител, абонаментно почистване, касиер, консултации, еднократно почистване, ремонт и поддръжка ЕС, онлайн контрол на достъп, домофонна система и др.
услуги  /професионален домоуправител

Студенти хамали БГ

Транспортни и хамалски услуги - цялостно местене и транспорт на битова и офис техника, каси, пиана, гипсокартон, тухли и други. Почистване на складове, офиси, мазета и тавани.
услуги  /хамалски, транспортни

К.С.Б. Груп-1 ЕООД

Доставки на стоки, машини, съоръжения, автосервизно оборудване. Хотелско оборудване - душкабини, сауни. Строителни материали - шперплат, гранит, гранитогрес, мрамор и други.
услуги  /хамалски, транспортни

Съксес 21 България ЕООД

Фирмата е специализирана в поддръжка на входове и имоти - абонаментно почистване и освежаване на входове, домове, офиси, магазини, административни сгради, промишлени помещения, складове, открити площи и др. Предлага пълна гама професионални почистващи услуги.
услуги  /професионален домоуправител

Гораинвест АД

Дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал. Фирмата произвежда палети и сухи заготовки за мебелната промишленост от топола, липа, дъб, ясен, орех, бук и др.
услуги  /дърводелски

Домоуправа EООД

Управление, поддръжка и почистване на обекти от различен тип. Услуги: професионален домоуправител, консултации, почистване и поддържане на общи части на етажна собственост, поддръжка на ел. инсталация и смяна на ел. крушки и ел. ключове във входа и други.
услуги  /професионален домоуправител

ЕТ Фортуна

24 часа спешна аварийна ключарска помощ. Аварийно отваряне на домове, автомобили, каси, сейфове, офиси. Монтаж и продажба на касови брави, патрони, греди и авто патрони.
услуги  /ключарски

МД Строй ООД

Доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на силнотокови, гръмоотводни, заземителни, антенни, домофонни, телефонни и звънчеви инсталации на жилищни и обществени сгради.
услуги  /електро

Фърст Фасилити

Фирмата предлага услуги в областта на управлението на сгради и съоръжения. Услуги: мениджмънт консултинг; управление на проекти, недвижими имоти и сгради; услуги за наемателите; управленска информация за недвижими имоти; функционални услуги.
услуги  /професионален домоуправител

Джусита Дес

Неонова, светеща, несветеща реклама, обемни букви и табели, облепване на автомобили и витрини, широкоформатен печат на билбордове и транспаранти, плотер за PVC.
услуги  /реклама

ЕТ ''Галин Христов''

Стъкларско ателие, щори - вътрешни и външни, PVC - ролетни, търговско обзавеждане за магазини, стъклени маси, огъване на стъкла, корнизи, охранителни ролетки.
услуги  /стъкларски

Генов ПД ЕООД

Поддръжка и управление на етажната собственост. Управление на жилищни сгради, управление на недвижими имоти, почистване на обекти, помещения, офиси, домове, фасади, прозорци, дограма, твърди и меки подови настилки, мека мебел и други.
услуги  /професионален домоуправител

Грийн Клийн Сити ЕООД

Основна дейност: оптимизира работния процес по поддръжка и управление на сгради, комплекси, търговски центрове и др. Предлага домоуправителски услуги, решава всички проблеми, свързани с вашата сграда и необходимото й поддържане.
услуги  /професионален домоуправител

ТриА БГ 2003 ЕООД

Изработка и монтаж на външна и интериорна реклама, рекламни пана, неонови реклами, обемни букви, светещи табели, тотеми, надписи от самозалепващо фолио.
услуги  /реклама

Дивма

Паркетни услуги - редене на масивен, многослоен, екзотичен, художествен, ламиниран паркет, циклене на паркет и дюшеме. Дърводелски и бояджийски услуги.
услуги  /циклене, лакиране

Корект

Хамали студенти - професионално пренасяне на домашни и офис мебели, багажи, пиана. Товаро-разтоварна дейност, извозване на отпадъци, монтаж и демонтаж.
услуги  /хамалски, транспортни

Бултим

Саниране, топлоизолации, освежаване на фасади, хидроизолации на пукнатини и фуги, височинна работа на труднодостъпни места. Алпийски способ или скеле.
услуги  /алпинисти
1 23 ] 4 5 6 7 8 9 10 11
208 резултата в 11 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg