фирми продукти
представяме
работа
 

сухо строителство

Кнауф България ЕООД

Knauf предлага: системи от гипсокартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени; системи от гипсфазер за сглобяеми къщи; система за външна топлоизолация на сгради; ревизионни клапи.
сухо строителство  /преградни стени

Чех-Пласт ООД

Чех-Пласт ООД - производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Технопанел ЕАД

Технопанел ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство.
сухо строителство  /окачени фасади

Клипсо Юнион ООД

Опънати френски тавани Clipso. Безшевни, дишащи, екологични, негорими, предназначени за всякакъв тип на закрити помещения. Внос в България, износ по Балканите, търговия на едро и на дребно, монтаж.
сухо строителство  /окачени тавани

Ви Джи Еф ООД

Ви Джи Еф е специализирана българска фирма в областта на консултациите, доставката и инженеринга на иновативни строителни решения в три направления: изосистеми, соларни системи, геосистеми.
изолация  /хидроизолация

Бонидекс

Бонидекс е вносител на магнезиеви плоскости - негорими и водоустойчиви, магнезиеви пана за окачени тавани и гипсови пана за окачени тавани.
сухо строителство  /окачени тавани

Герасимов СК ЕООД

Герасимов СК ЕООД е фирма специализирана в изработката и монтажа на алуминиеви и PVC прозоречни системи, произведени с висококачествени машини на водещи фирми.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Джи Ти Ти

Джи Ти Ти ООД е официален представител на Finstral, Estfeller, Barausse, Gasperotti, Monotile - производители на прозорци, стълби, интериорни и блиндирани врати, зимни градини, дограми и др.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Меридиан Комерс ЕООД

Меридиан Комерс се занимава с търговия със строителни материали: гипсови смеси и гипсокартонени плоскости, топлоизолация, покривни системи, бои, мазилки, лакове, обзавеждане за баня, облицовки и т.н.
строителни материали  /мазилки, шпакловки

Балкан Стийл Инженеринг ЕООД

Основният предмет на дейност на "Балкан Стийл Инженеринг" е търговия със стомана и стоманени изделия, определени процеси на студена обработка на метали, производство на профили за

сухо строителство

.
строителство, строителни дейности  /халета, метални конструкции

Констру.Мат.-2000 ООД

Констру.Мат.-2000 ООД е създадена през 2000 г. и с течение на времето е успяла да се наложи на българския пазар с традиции в областта на сухото строителство, окачените тавани, топло- и звукоизолациите.
сухо строителство  /окачени тавани

Логос Ботевград ЕООД

Логос Ботевград ЕООД е официален представител на изолационни плоскости Депрон. Търговия на едро и дребно с всички продукти за вътрешни и външни топлоизолации, декоративни елементи, паркет и аксесоари.
изолация  /хидроизолация

Новотехпром ООД

Внос на рулони поцинкована и пластифицирана ламарина. Производство на покривни и фасадни ЛТ профили, листова ламарина, профили за

сухо строителство

. Внос на индустриална хладилна и климатична техника.
строителство, строителни дейности  /халета, метални конструкции

Аустротерм България ЕООД

Austrotherm е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от EPS и XPS. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.
изолация  /топлоизолация

Рейнарс Алуминиум България ЕООД

Рейнарс Aлуминиум България е дъщерна на Рейнарс Белгия - водещ европейски разработчик и доставчик на алуминиеви архитектурни системи за врати, прозорци, окачени фасади, зимни градини, слънцезащита.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Алумина Елит

Фирма Алумина Елит е една от перспективните и бързо развиващи се фирми за производство и монтаж на алуминиева, PVC дограма и окачени фасади.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Термобилд ЕООД

Жилищно и промишлено строителство. Реконструкции и строително-ремонтни дейности. Саниране и управление на сгради.
строителство, строителни дейности  /жилищно строителство

Бестимекс ООД

Внос и търговия с поликарбонатни, PMMA, PETG плоскости, композитни панели, профили, индустриални бои, лепила, силикони, крепежни елементи, полиуретан, акрилни тръби, парапетни системи,обков за стъкло.
архитектура, проектиране  /интериор, дизайн

Истрой ЕООД

Фирма Истрой ЕООД е с основен предмет на дейност строителство на промишлени и жилищни сгради, изграждане на топлоизолационни системи, довършителни работи, проучване и консултации.
строителство, строителни дейности  /жилищно строителство

Билдинг Ремонт Строй ООД

Билдинг Ремонт Строй ООД извършва строителство, ремонт и довършителни работи на магазини, офиси, жилища, хотели, ресторанти, промишлени помещения. Поддръжка на офиси и други.
строителство, строителни дейности  /ремонти, реконструкции
1 ] 2 3 4 5
90 резултата в 5 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране Сподели с приятел  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg