фирми продукти
представяме
работа
 

строителни материали

Теразид ЕООД

Теразид e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Сертификати за качество: ISO 9001:2000 и по БДС за цялостна фасадна система за топлоизолация.
строителни материали  /мазилки, шпакловки

Хенкел България ЕООД

Henkel International е лидер със своите марки и технологии, които правят живота на хората по-лесен, по-добър и по-красив!
строителни материали  /строителни разтвори

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Водоразтворими импрегнати за защита на строителна дървесина и дървени конструкции, изложени на атмосферни влияния.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Беткерс покривни системи

Симат АД и дъщерната й компания "Оцветени бетонови керемиди" са основоположници в производството на бетонови керемиди и капаци за покриви. Продуктите са под търговска марка "Betkers Покривни системи".
строителни материали  /тухли, керемиди

Руукки България ЕООД

Руукки България произвежда метални изделия и готови системи за строителството, панели за стенно и покривно изграждане, високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие.
строителство, строителни дейности  /покриви

Андреас Штил ЕООД

Андреас Штил ЕООД, член на Групата STIHL, е официален вносител на продуктите STIHL и VIKING за България - бензинови, електрически и акумулаторни триони, моторни коси, тримери, ъглошлайфи, свредели.
градини, озеленяване  /градинско оборудване

Коникс Трейд

Епоксидни и полиуретанови подови системи, подходящи за голям ранг от производства, притежаващи висока химична и физична устойчивост, издръжливи на голям диапазон от температурни амплитуди.
строителни материали  /строителна химия

Йаф България

Със своите 52 локации в 14 държави, групата Фришайс е водещият търговец на дървен материал за Централна и Източна Европа. Доставка на висококачествени необработени, полузавършени и готови продукти.
мебели  /дървесина, плоскости за мебели

Изобул България

Изобул България предлага на своите клиенти богат асортимент от висококачествени продукти на водещи световни марки в областта на хидроизолацията, както и едно наистина професионално обслужване.
изолация  /хидроизолация

Лакпром АД

Лакпром АД се занимава с производство и продажба на на лакове, бои, лепила, грундове, китове, безири и много други покрития за строителството и бита.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Марисан ООД

Марисан ООД е модерна българска компания, специализирана в производството на пакетирани сухи строителни смеси, топлоизолационни материали от EPS и интегрирани системи за фасадна топлоизолация.
изолация  /топлоизолация

Дикам - Д ЕООД

Фирма Дикам - Д ЕООД внася мебелен обков, аксесоари и материали за кухня, гардероб, спалня и офис; механизми за вграждане, поставки за обувки и панталони; мебелни дръжки, диодни лампи, LED ленти и др.
мебели  /обков за мебели

Ви Джи Еф ООД

Ви Джи Еф е специализирана българска фирма в областта на консултациите, доставката и инженеринга на иновативни строителни решения в три направления: изосистеми, соларни системи, геосистеми.
изолация  /хидроизолация

Павирани ЕООД

Павирани ЕООД предлага филтри за пречистване и омекотяване на питейна вода и вода за битови нужди, филтърни тела и филтърни патрони, мембрани, фитинги, аксесоари за филтри за вода и др.
вик  /пречистване на води

Атри ЕООД

Атри ЕООД е вносител на висококачествените продукти на италианските фирми за производство на лакобояджийски материали АТRIA, UCIC, CEBOS и Aithon Ricerche.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Аурека ООД

Аурека ООД предлага бои, лакове и покрития от най-висок клас от водещите марки Dulux, Cuprinol, Hammerite, Polycell, произвеждани от ICI Paints AkzoNobel, а също и професионални инструменти от Harris.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Аквафорс

Противопожарно обезопасяване на обекти. Пожарна техника. Продажба на пожарогасители, зареждане и ремонт. Пълен инженеринг на пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации. Сервизно обслужване.
електрооборудване  /пожароизвестяване

Пенобетон ООД

Пенобетон ООД предлага топло- и звукоизолационна подова замазка от Бетотерм и Бетизол. Извършва машинно подаване на материалите на височина до 60 м при производителност 4-8 куб. м/час.
изолация  /звукоизолация

Вълков

Фирма "Вълков" се занимава с производство и търговия с антикорозионни и хидроизолационни защитни покрития. Предлага най-съвременното поколение в хидроизолациите, така наречената "течна гума".
изолация  /хидроизолация

Герасимов СК ЕООД

Герасимов СК ЕООД е фирма специализирана в изработката и монтажа на алуминиеви и PVC прозоречни системи, произведени с висококачествени машини на водещи фирми.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма
1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ››
475 резултата в 24 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране Сподели с приятел  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg