фирми продукти
представяме
работа
 

дървена дограма

Метал Трейд ООД

Производство на луксозна комбинирана дървено-алуминиева дограма, окачени фасади, обшивки и стъклени витрини. Метал Трейд е с действаща система за управление и сертификат по ISO 9001.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Водоразтворими импрегнати за защита на строителна дървесина и дървени конструкции, изложени на атмосферни влияния.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Джи Ти Ти

Джи Ти Ти ООД е официален представител на Finstral, Estfeller, Barausse, Gasperotti, Monotile - производители на прозорци, стълби, интериорни и блиндирани врати, зимни градини, дограми и др.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

ИнтезА ООД

Интезa е безспорен лидер на българския пазар за заключващи системи и aксесоари. Разнообразието от предлагани артикули и обширната търговска мрежа в цялата страна прави фирмата предпочитан партньор.
обзавеждане, оборудване  /заключващи системи

Геос Машини ЕООД

Машини за мебелната и дървообработващата промишленост. Циркулярни дискове, комплекти за производство на стъклопакети и таблени врати, фрези, опашкови фрези, пластини.
мебели  /машини за производство на мебели

Камбера и син

Камбера и син изработва и монтира трислойна

дървена дограма

със стъклопакет по немска технология и оборудване. Луксозни интериорни врати от МДФ, фурнировани, тип хармоника и тип плъзгащи се.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

Велукс България ЕООД

Велукс България е част от Velux Group. Групата има производствени предприятия в 11 страни, търговски представителства в близо 40 държави и представлява една от най-силните марки в строителния сектор.
строителство, строителни дейности  /покриви

Саламандър-Койчеви ООД

Фирма Саламандър-Койчеви ООД проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и AL дограма с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Нолина ЕООД

Нолина ЕООД е изключителен представител за България и Югоизточна Европа на Думапласт - Белгия, европейски лидер в производството на PVC облицовки за стени и тавани.
настилки и облицовки  /облицовки

Ергон

Ергон е специализирана в производството на луксозни блиндирани и интериорни врати. Богата колекция от модели, специално разработени, за да задоволят индивидуалните предпочитания на всеки клиент.
врати, прозорци, щори  /интериорни врати

Красипаркет

Красипаркет ЕООД предлага голямо разнообразие от естествен и ламиниран паркет. Нашите паркети са с доказано качество, а ламината внасяме само от европейски производители.
настилки и облицовки  /паркет, дюшеме

Диадоорс

Диадоорс – името на българските интериорни и блиндирани врати. Роден продукт, съчетаващ сигурност, модерен дизайн и разумни цени! Врата произведена за Вас!
врати, прозорци, щори  /интериорни врати

Евро Холц ООД

Производство, доставка и монтаж на дървени сглобяеми къщи, градински мебели, елементи и конструкции от дърво, дървена слепена дограма със стъклопакет, дървени дюшемета, обшивки и тавани.
строителство, строителни дейности  /сглобяеми къщи

Рест - Димитров ЕООД

Рест - Дж. Димитров изпълнява проекти свързани с архитектурно-строителни, консервационни и дърводелски дейности; специфични работи по паметници на културата – укрепване, отстраняване на влага и др.
строителство, строителни дейности  /консервация, реставрация

Финпро

Фирма Финпро предлага мебели, цветарници, маси и столове, кухни и дограма.
градини, озеленяване  /градински мебели

Сплендоорс

Фирмата произвежда

дървена дограма

от сертифициран, трислойнослепен, австрийски дървен профил; немски обков (механизми); високоустойчиви немски лакове на водна основа; интериорни, екстериорни врати.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

Станев ЕООД

Проектиране, изработка, доставка и монтаж на дървена трипластова дограма и масивни врати. Притежава сертификат за качество ISO 9001:2000. Пет години гаранция на продуктите.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

ГБС Импекс АД

Директен внос и монтаж на дървени жалузи, врати и прозорци от Словения. Изделия са с индивидуални или стандартни размери и форми. Сертификати от международни лаборатории.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

Електра-И ЕООД

Фирмата изработва, доставя и монтира луксозна тройнослепена

дървена дограма

, открити и закрити градински дървени конструкции. Корпусна мебел за дома, офиса, хотела.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма

АС Систем

Италианска луксозна дървено-алуминиева дограма. Продуктите са дизайнерски и енергийно спестяващи. Сертификат за гаранция от 15 години.
врати, прозорци, щори  /дървена дограма
1 ] 2
36 резултата в 2 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране Сподели с приятел  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg