фирми продукти
представяме
работа
 

градини, озеленяване

Чех-Пласт ООД

Чех-Пласт ООД - производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Марин Батуров ЕООД

Производител и износител на различни природни камъни от България. Подходящи за вътрешни и външни настилки, градински пътечки, около басейни, стени, фасади, пешеходни зони, камини, облицовки и др.
архитектура, проектиране  /интериор, дизайн

Андреас Штил ЕООД

Андреас Штил ЕООД, член на Групата STIHL, е официален вносител на продуктите STIHL и VIKING за България - бензинови, електрически и акумулаторни триони, моторни коси, тримери, ъглошлайфи, свредели.
градини, озеленяване  /градинско оборудване

Сатурн - Румяна Галенкова

Преработка, търговия, внос и износ на скалооблицовъчни материали - китайски гранити, турски травертини и мрамори, италиански и бразилски гранити, оникси и български варовик.
настилки и облицовки  /естествени камъни

Йаф България

Със своите 52 локации в 14 държави, групата Фришайс е водещият търговец на дървен материал за Централна и Източна Европа. Доставка на висококачествени необработени, полузавършени и готови продукти.
мебели  /дървесина, плоскости за мебели

Краси-М 79 ЕООД

Краси - M 79 се грижи за уюта на вашия дом, офис и хотел, като предлага богато разнообразие на мебели от: естествено дърво, ЛПДЧ, MDF, матраци и мека мебел. Работи и по индивидуални проекти.
мебели  /комплексно обзавеждане

ТОТЕХ

Производство на тревен чим. Озеленяване на частни и обществени терени. Внос на тревни смески от Франция и Дания. Изграждане на спортни терени. Консултации и професионални услуги за тревни площи.
градини, озеленяване  /озеленяване

Пенобетон ООД

Пенобетон ООД предлага топло- и звукоизолационна подова замазка от Бетотерм и Бетизол. Извършва машинно подаване на материалите на височина до 60 м при производителност 4-8 куб. м/час.
изолация  /звукоизолация

Джи Ти Ти

Джи Ти Ти ООД е официален представител на Finstral, Estfeller, Barausse, Gasperotti, Monotile - производители на прозорци, стълби, интериорни и блиндирани врати, зимни градини, дограми и др.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Земелрок щайн унд дизайн

"Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД е създадена през 2008 г. и вече е доказала на българския пазар, че марката предлага високо качество, комплексни решения и прекрасна визия.
строителни материали  /бетонни изделия

Меридиан Комерс ЕООД

Меридиан Комерс се занимава с търговия със строителни материали: гипсови смеси и гипсокартонени плоскости, топлоизолация, покривни системи, бои, мазилки, лакове, обзавеждане за баня, облицовки и т.н.
строителни материали  /мазилки, шпакловки

Прогресив Дизайн Плюс ЕООД

Озеленяване на паркове, градини, поддържане на зелени площи, изграждане на поливни системи и водни ефекти.Завършените от нас обекти придобиват собствен облик, а градините се отличават с красота и стил
градини, озеленяване  /озеленяване

Арт Парк ЕООД

Арт Парк ЕООД предлага парково и градинско оборудване, улично и парково осветление, седалки за стадиони, метални шкафове, архивни системи, медицинско и болнично обзавеждане.
градини, озеленяване  /градинско оборудване

Логос Ботевград ЕООД

Логос Ботевград ЕООД е официален представител на изолационни плоскости Депрон. Търговия на едро и дребно с всички продукти за вътрешни и външни топлоизолации, декоративни елементи, паркет и аксесоари.
изолация  /хидроизолация

Бриз 95 ООД

Бриз 95 ООД - гр. Севлиево произвежда градинско оборудване - саксии, кашпи, колони, фигури, статуетки, фонтани, чешми, настилки, облицовки, както и широка гама от градински мебели.
градини, озеленяване  /градинско оборудване

Рейнарс Алуминиум България ЕООД

Рейнарс Aлуминиум България е дъщерна на Рейнарс Белгия - водещ европейски разработчик и доставчик на алуминиеви архитектурни системи за врати, прозорци, окачени фасади, зимни градини, слънцезащита.
врати, прозорци, щори  /алуминиева, pvc дограма

Мебелна къща Nido

Мебелна къща Nido се намира в най-известния търговски център в София - ЦУМ. В магазина са обособени зони за различните мебели, кухни, бани, настилки и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома и офиса.
мебели  /комплексно обзавеждане

Вибрострой 99

Вибрострой 99 е основана през 1999 г. с предмет на дейност производство и продажба на всички видове бетонови и полимерни изделия.
строителни материали  /бетонни изделия

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Водоразтворими импрегнати за защита на строителна дървесина и дървени конструкции, изложени на атмосферни влияния.
строителни материали  /бои, лакове, китове

Плантава ЕООД

Производство и търговия с цъфтящи балконски и градински цветя и разсади за тях, вносни тропически видове, висококачествени почвени смески, твърди и течни торове и препарати за растителна защита.
градини, озеленяване  /озеленяване
1 ] 2 3 4 5 6 7 8
144 резултата в 8 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране Сподели с приятел  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg