фирми продукти
работа
 
Паркетен свят - открийте голямо разнообразие от паркети
Ако за Вас подовата настилка е нещо повече от необходимост, ако искате да придадете нов облик на Вашия дом, офис, заведение, ако не правите компромиси с качеството и държите само на най-доброто, то Вие сте на точното място!

Ние от "Паркетен свят" поставяме качествените основи и можем да Ви докажем, че истинското качество си има цена и Вашият под заслужава да бъде поглезен!

Фирма "Паркетен свят" е официален дистрибутор и представител за България на водещи производители на ламиниран, многослоен и класически паркет. Сред най-големите ни партньори са лидерите на пазара за ламиниран и многослоен паркет – Egger, Tarkett, Haro и финландската фирма Karelia Upofloor.

Фирмата има дългогодишен опит и ключови позиции на българския пазар като търговец и дистрибутор на висококачествени подови настилки, подходящи както за жилищни помещения, така и за обществени сгради, заведения, хотели и много други.

В продължение на повече от 14 години "Паркетен свят" снабдява с продукти широка мрежа от клиенти, търговци, строителни фирми, фирми за вътрешен дизайн и много други. Фирмата разполага с отлично развита дистрибуторска и складова мрежа и с 10 собствени магазини в едни от най-големите градове в страната.
Паркетен свят разполага с отлично развита дистрибуторска и складова мрежа
Ние предлагаме комплексно обслужване, богат асортимент от подови настилки и всички необходими аксесоари и консумативи за постигане на завършен вид на Вашето помещение.

Наша основна цел е да отговорим професионално и компетентно на все по-разнообразните изисквания на клиентите. Във фирмената политика на "Паркетен свят" е заложено дългосрочното обгрижване на всеки един клиент, предлагането не само на качествени продукти, но и на разнообразие от услуги, сред които:

- Дизайн на стая - с тази безплатна услуга ние даваме на нашите клиенти възможност да видят как би изглеждал техният дом с избран от тях паркет. От нашия сайт Вие можете да изберете декорите, които ви допадат най-много, да прикачите снимка на Вашия дом и така да получите реалистичен проект.

- Консултация - екип от професионално обучени и вежливи консултанти ще ви помогне да направите правилния избор за най-подходящата подова настилка.

- Монтаж - квалифицирани монтажници, имащи богат опит в монтажа на ламинирани, екзотични, трислойни и класически паркети, ще завършат работата бързо и качествено.

- Доставка - ние ще доставим закупените от вас материали до Вашия дом в уговорения час.

- Циклене - "Паркетен свят" предлага и услуги, свързани с обновяването на Вашия паркет чрез безпрахово циклене, фугиране, лакиране или омасляване.

- Налична стока - голяма част от предлаганите продукти се поддържат налични на склад, за да може да се гарантира бързото обслужване на клиентите.

- На бройка - ние предлагаме на нашите клиенти възможността да закупят точната квадратура паркет, която е необходима за тяхното помещение, като по този начин им спестяваме пари. Ние не Ви задължаваме да закупите цял пакет ламиниран паркет, когато са Ви нужни само една или две дъски.

- Връщане на стока - в случай че след поставянето на ламината са останали излишни материали (цели дъски, первази, лайсни, тапи, снадки), при предаването им обратно в нашите магазини ние ще възстановим съответната сума, която сте заплатили за тях.

Допълнителни услуги:

- Лизинг - възможност за закупуване на всички артикули на изплащане само срещу лична карта и одобрение в рамките на 10 минути.

- Онлайн заплащане и наличие на POS терминал в нашите обекти.


Наши партньори:


Egger - немски производител на ламиниран паркет
- Един от водещите немски производители на ламиниран паркет.

- Над 150 вида ламиниран паркет в разнообразни шарки, цветове и повърхности.

- Ламинирани паркети – изключително стабилни и износоустойчиви.

- Патентовани системи за полагане – Just Clic и Pro Clic за бързо и лесно полагане без лепило.

- До 25 години гаранция за качество на ламинирани паркети.


Tarkett - немски производител на ламиниран и многослоен паркет
- Немски производител на ламиниран и многослоен паркет с повече от 125 години опит.

- Водеща марка, предлагаща винаги високо качество, адекватна цена и безпрецедентна гаранция до 30 години.

- Паркети, обработени със седем слоя лак Proteco и преминали процес на втвърдяване, който се извършва под пряко UV облъчване, даващо огромна устойчивост в продължение на много години.


Haro - немски производител на ламиниран и трислоен паркет
- Лидер на пазара за немски паркет с 60-годишен опит в производството му.

- Предлага ламинирани и трислойни паркети с изключителни текстурни повърхности и разнообразие от формати на дъските, сред които формат Loft – тънка дъска с четиристранна фаска и Gran Via – дълга дъска с височина 2200 мм и четиристранна фаска.

- Трислойни паркети със специално покритие AquaShield и импрегнирани сглобки в краищата на всяка паркетина, което не позволява на водата да прониква в дълбочина.

- Създатели на революционната звукоизолираща подложка Comfortec, състояща се от самозалепващи се ленти от каучук, издръжливи на химически и физически влияния, която намалява звука в помещението с до 60%.


Karelia - трислоен паркет от истинско дърво
- Естествени, екологични и дизайнерски трислойни паркети от истинско дърво.

- Паркети с изключително здрава структура, благодарение на механично слепените три слоя дървесина, разположени перпендикулярно един над друг.

- Разнообразие от колекции със специфични характеристики на паркетите: от класически подови настилки със старинен и автентичен вид, през наситените и контрастни декори, обработени чрез четкане на повърхността и завършени с цветно масло, до изпълнени със свежест и жизненост трислойни паркети от ясен в пастелни тоналности на розово, синьо, зелено и прасковено.
посещения: 11258
запитване

галерия
Трислойни паркети от ясен
Трислоен паркет Karelia - дъб
Трислоен паркет Karelia - дъб кехлибар
Трислоен паркет - лакиран дъб
Трислоен паркет - ясен
Финландски трислойни паркети
Финландски трислоен паркет
Трислоен паркет Карелиа
Паркет Карелиа
Паркети Карелиа
Ламиниран и трислоен паркет Tarkett
Ламиниран паркет Tarkett
Ламинирани паркети Tarkett
Трислоен паркет Tarkett
Трислойни паркети Tarkett
Паркет Tarkett - трислоен
Паркети Tarkett - трислойни
Паркет Tarkett - дъб
Паркет Tarkett - ламиниран
Паркети Tarkett - ламинирани
Ламиниран и трислоен паркет Haro
Паркет Haro
Ламиниран и трислоен паркет Haro
Ламинирани и трислойни паркети Haro
Паркет Haro - ламиниран и трислоен
Паркети Haro - ламинирани и трислойни
Ламинирани паркети Haro - трислойни
Ламиниран паркет Haro - трислоен
Трислоен паркет Haro - ламиниран
Трислойни паркети Haro - ламинирани
Ламиниран паркет Egger
Ламинирани паркети Egger
Паркет Egger
Паркети Egger
Паркет Egger
Ламинати Egger
Настилка от ламиниран паркет Egger
Ламиниран паркет Egger
Ламинирани паркети Egger
Настилка от ламиниран паркет Egger
Настилка - ламинат Egger
Настилки - ламинат Egger
Ламиниран паркет Egger

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg