фирми продукти
работа
 
Паркетен свят - открийте голямо разнообразие от паркети
Верига магазини за естествен, класически, ламиниран паркет с локации в най-големите градове в страната. Над 500 декора от ламиниран, класически, трислоен и естествен паркет. Монтаж, доставка, циклене, дизайн на стая са само част от предлаганите услуги.

Фирма Паркетен Свят ООД е създадена през 1999 година в Бургас, като се е наложила на пазара с професионализъм и грижливост към клиентите. Дейността на фирмата е свързана с продажбата на висококачествен ламинат, естествен, трислоен и класически паркет, бърза доставка и професионален монтаж в удобно за клиента време.

Освен като официален вносител за България на някои от най-известните немски, финландски, белгийски производители - Egger, Quisk Step, Tarkett, Harо, Karelia и Parador, ние имаме добре развита дистрибуторска мрежа. В магазините на Паркетен Свят ще бъдете професионално консултирани, ще получите полезни съвети от екип висококвалифицирани продавач-консултанти и монтажисти. За да е перфектен Вашият под, при нас ще откриете нужните консумативи, препарати за почистване, аксесоари за монтаж на паркет, различни видове лакове, лепила, первази, лайсни и подложки. Основно наше преимущество е, че декорите се поддържат на склад, за да може да се гарантира на клиентите бързо обслужване. Само при нас ще откриете над 500 декора от ламиниран, класически, трислоен и естествен паркет.

Магазините са разположени в най-големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стaрa Загора, Русе, Шумен, Добрич, Сливен, Айтос, Карнобат.
Магазинна мрежа на Паркетен Свят
Паркетен Свят неуморно обновява гамата от продукти и услуги. Списъкът с изисквания за желаната подова настилка е дълъг? При нас ще откриете класически, модерни, изтънчени, устойчиви и екологични декори, на добри цени.

Продукти:

Ламиниран паркет
Няма по-добро съотношение цена-качество от ламинирания паркет. Над 350 декора ламиниран паркет от реномирани немски производители, на най-добри цени.

Естествен паркет
Разнообразие от класически паркети, в различни размери и селекция на дървесината. Дълготрайни и издръжливи подови настилки, които ще придадат класика, топлина и уют на Вашия дом.

Трислоен паркет
Ще намерите в нашите магазини над 100 декора трислойни паркети на европейските производители Tarkett, Haro и Karelia. Трислойният паркет е все по-предпочитан от българските домакини, поради улеснения монтаж и уникалната визия.

Нашите услуги:

Консултация
При избора на най-подходящата за Вас подова настилка ще получите индивидуална консултация и съвет, който да Ви улесни максимално.

Дизайн на стая
Изпратете ни снимка на вашето помещение, а ние с радост ще направим безплатен дизайн на вашия под с нашите подови настилки.

Връзка
Директна връзка с нашите магазини, e-mail адрес, предлагани услуги, Facebook или достъп до уебсайта ни, само с едно приложение. Изтеглете на смарт телефона си приложението OSSN phone IVR и ще имате пълен достъп до всички услуги.

С нас Пестите пари
В магазините ни може да закупите точното количество паркет, което ви е необходимо, защото продажбата става на бройка. А ако случайно ви остане нещо след монтажа, било то лайсни или дъски, можете спокойно да ги върнете.

Доставка
Предлагаме доставка до вашия дом, в удобен за Вас час и дата.

Монтаж
Висококвалифицирани монтажисти ще извършат монтажа на вашата подова настилка, в най-кратки срокове и с гаранция за качество.

Циклене на паркет
Обновете вашия стар паркет чрез безпрахово циклене и лакиране.

Лизинг или POS терминал
За по-голямо удобство предоставяме възможност за плащане с дебитна, кредитна карта или закупуване на артикули на изплащане. При лизинга Ви е нужна само лична карта, а одобрението е в рамките на 10 минути.

Онлайн
Ако сте далече от нашите магазини, може да извършите плащането онлайн, а ние ще Ви доставим стоката.

Паркинг
Предимство за Вас клиенти е мястото за паркиране в близост до магазина.
посещения: 13213
запитване

галерия
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg