фирми продукти
представяме
работа
 
Британски сайт съветва да не се купуват имоти в България

Британски сайт съветва да не се купуват имоти в БългарияНе купувайте имоти в България, защото е рискова страна. Това предупреди вчера сънародниците си британският интернет сайт "Асетс пропърти нюз".

Според изданието продажбите на имоти може да пресъхнат за една нощ и инвеститорите да останат с празни ръце. Мрачната прогноза британците правят в случай, че страната ни не влезе в Евросъюза.

Пазарът на жилища у нас заедно с този в Турция и Северен Кипър е определен като високорисков заради френското и холандското "не" на Евроконституцията. Отрицателният вот е предупреждение, че сегашните членки не одобряват прекомерното разширяване на ЕС. Ефектът върху икономиките им и пазарите на имоти ще бъде жесток, ако кандидатките останат извън ЕС, коментираха експерти. Ако наесен в Германия консерваторите спечелят изборите, те ще наложат вето в Бундестага на членството на България и Румъния в ЕС, гръмна "Велт ам Зонтаг".

Анализаторът Стюард Лоу съветва "инвеститорите, търсещи тръпка и печалби без такъв висок риск, да се насочат към страни като Южен Кипър, който е член на ЕС и ще се присъедини към еврозоната през 2007-2008 г.".


6 юни 2005 - в. Стандарт
Няма коментари


ключови думи
имоти, България, инвестиции, рискове, икономика, ЕС


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg