фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL MSA 200 C-B: Високопроизводителен акумулаторен верижен трион за употреба в райони с наложени ограничения на шума

Този тих акумулаторен верижен трион е много подходящ за употреба в райони с наложени ограничения на шума и на частни градински или обществени зелени площи. Справя се много добре и в затворени помещения, тъй като по време на работа не отделя вредни емисии.

Акумулаторен верижен трион STIHL MSA 200 C-B
Препоръчваме MSA 200 C-B на професионалистите от комуналните служби или градинарството, които търсят високопроизводителен акумулаторен верижен трион за използване в райони с наложени ограничения на шума. Машината е много подходяща и за извършване на професионални вътрешни довършителни работи. Частните потребители, за които допълнителната производителност е от значение, с удоволствие ще използват комфортния MS 200 C-B при поддръжка на дървесната растителност на двора или за подготовка на дървата за огрев.

Акумулаторен верижен трион STIHL MSA 200 C-B
Тъй като STIHL MSA 200 C-B се справя и с високи изисквания по отношение на производителност при рязане и комфорт при управление, напредвате бързо с всички дейности по рязане на дървесина. Работата с практичния MSA 200 C-B е комфортна. Не е необходимо да се носят лични средства за защита на слуха. Към топ оборудването му спадат практичното устройство на STIHL за бързо обтягане на веригата без усилие и без помощта на инструмент, капачката на резервоара за масло за вериги, за чието отваряне и затваряне също не е необходим инструмент, режещата верига ¼" PM3 с ниски вибрации и много чисто рязане с висока производителност, както и висококачествената метална зъбна опора. Благодарение на защитата от намокряне трионът може да бъде използван и в дъждовно време.
Повече информация ще намерите на www.stihl.bg.

Автор: Андреас Штил ЕООД


8 май 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, акумулаторни триони, верижни триони, професионални триони, градинска техника


още от категорията машини, оборудване, инструменти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg