фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя ВТ 131: Професионален свредел, управляван от един човек, с двигател 4-MIX®

Със здравия, управляван от един човек свредел STIHL BT 131 (1,4 kW) професионалистите, заети в селското стопанство и в строителството или занимаващи се с градинарство издълбават бързо и ефективно дупки в почвата за точкови фундаменти, изграждане на огради или засаждане на растения. Комфортно оборудваният STIHL BT 131 убеждава с блокировка на свредлото STIHL QuickStop и други технически детайли. Достъпът до всички елементи за управление е лесен, тъй като са интегрирани в ергономичната гумирана ръкохватка, така че да са достъпни за задействане с пръстите на ръката, без да се налага отпускане на ръкохватката – ръката остава в работно положение.

Професионален свредел STIHL BT 131
Благодарение на мощния двигател 4-MIX® на STIHL машината се врязва бързо в почвата. Този мотор работи с обичайната смес от бензин и масло и съчетава предимствата на двутактов и четиритактов двигател: нисък разход на гориво, малко вредни емисии в отпадните газове, без необходимост от сервизно обслужване за маслото.

Професионален свредел STIHL BT 131
За защита на работещия със свредела BT 131 STIHL го оборудва с блокировка на свредлото STIHL QuickStop. Веднага щом свредлото се заклини в почвата, освобождаващият лост на блокировката на свредлото STIHL QuickStop се задейства от бедрото на работещия, което води до незабавно спиране на свредлото. Тя служи и като блокировка за обратно въртене - заклещено свредло може лесно да бъде извадено като бъде завъртяно ръчно в обратна посока.

По време на работа голямата подложка, част от серийното оборудване на модела, приляга към тялото или крака на работещия – за спокойно и точно водене на свредела. Стабилната рама осигурява значително намаляване на нивото на вибрациите за работа с минимално усилие. За продължителна работа се грижи големият резервоар за гориво с вместимост 0,7 л.

Професионален свредел STIHL BT 131
Като допълнителни принадлежности за свредела BT 131 STIHL предлага различни висококачествени свредла за много приложения: от свредла за всички типове почва с Ø от 40 до 200 мм при дължина 695 мм или Ø 300 мм при дължина 750 мм през специално свредло с цилиндрична форма за подготвяне на ямки за засаждане с Ø 150 мм и дължина 525 мм до свредло "Herzkrümler" за разрохкване на почва и за разсаждане с Ø 260 мм и дължина 660 мм. А за още по-голям работен обхват с цел подготовка на дупки с голяма дълбочина имате на разположение и два удължителя с дължина 250 или 450 мм.
Повече информация ще намерите на www.stihl.bg.

Автор: Андреас Штил ЕООД


3 април 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, свредели, пробивни уреди, професионални свредели, моторни свредели, градинска техника


още от категорията машини, оборудване, инструменти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg