фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя SE 133 ME - здрава прахосмукачка за мокро и сухо почистване с филтър от клас М

С мощния си двигател и филтър от прахов клас М прахосмукачката STIHL SE 133 ME, сертифицирана съгласно ISO EN 60335-2-69, е идеалният уред за използване от строителни и занаятчийски предприятия, особено когато трябва да бъде преодоляно голямо прахообразуване.

Прахосмукачка STIHL SE 133 ME

Тя изпълнява изискванията на прахов клас M за прахове с гранични стойности > 0,1 mg/m3. Измерва се скоростта на въздушния поток при процеса на засмукване. Ако тя спадне под 20 м/сек, уредът реагира посредством светлинна сигнализация, последвана от звукова. Почистването с минимално напрашаване се гарантира посредством торба за изхвърляне.

Оборотите на машината могат да бъдат регулирани плавно според нуждата, а автоматичното пречистване на филтъра се грижи за това да разполагате винаги с оптималната мощност на засмукване. То се повтаря регулярно като така се осигуряват дълги работни интервали и ниски разходи за сервизна поддръжка.

Посредством антистатичен адаптер прахосмукачката може да бъде свързана с акумулаторен или електроинструмент, което дава възможност за директно изсмукване на прахта и мръсотията по време на рязане или шлифоване. Така напрашаването при работа с акумулаторни или електрически инструменти е минимално, което е важно за здравето на потребителя.

Антистатичният всмукателен маркуч с дължина 5 метра позволява гъвкава работа и благодарение на компактната си и здрава конструкция SE 133 ME е много подходяща за мобилна употреба. Към серийното й оборудване спадат и тръби от неръждаема стомана и възможността за поставяне на кутии за инструменти за лесно и сигурно съхранение на различни аксесоари. Освен това като допълнителни принадлежности се предлагат многобройни накрайници за почистване на под, на труднодостъпни места и на автомобили, както и различни филтри за специални задачи по почистване.

Автор: Андреас Штил ЕООД


13 септември 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, прахосмукачки, почистваща техника, професионални прахосмукачки, строителни прахосмукачки, индустриални прахосмукачки


още от категорията машини, оборудване, инструменти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg