фирми продукти
представяме
работа
 
Златна есен в интериора

Есента е тук! Природата се превръща в художник, който украсява листата на дърветата във всички нюанси на златистото. Те преливат от тъмночервеникаво до искрящо златно. Ако това са цветовете, които ви очароват, нашето предложение е точно за вас. Фирма Атри ЕООД предлага широка гама от перлени бои с различни декоративни ефекти. Нюансите на златното варират от интензивни тъмни цветове до меки, едва забележими деликатни отблясъци. Подходящи както за класическия, така и за модерния интериор, те пленяват погледа и придават чар и индивидуалност на всеки дом.

Cebo Glam (ЧебоГлам) е декоративен финиш с перлен ефект за венецианската мазилка Чебоарт (перлена венецианска мазилка). Внесете частица блясък и цвят в дома си! Финият перлен ефект гали окото и създава илюзия за дълбочина. Меките нюанси, с лек хамелеон ефект, са много подходящи за повърхности с насочено осветление, което сякаш кара цветовете да оживеят. Предлага се в четири бази – злато, червено злато, сребро и мед. С помощта на пигменти могат да се постигнат многобройни нюанси. Покритието притежава висока паропропускливост и дълготрайно антибактериално и противомухълно действие, а защитено с вакса, то е подходящо и за влажни помещения.

Чебоарт - перлена венецианска мазилка

Antico Damasco (Антико Дамаско) и CeboSi Decoro (ЧебоСи Декоро) са перлени декоративни мазилки с ефект на меко копринено кадифе. Създават невероятно чувство за топлина и уют в помещението – стената сякаш те приканва да я погалиш. Покритието е устойчиво на почистване и леко измиване със сапун и вода.
Богатата гама от цветове, които се постигат от златните и сребърни бази, удовлетворява съвременните изисквания за елегантност и изтънченост както в класическия, така и в модерния интериор.

Antico Damasco (Антико Дамаско) - перлена декоративна мазилка

Sofia (Софиа) – термодекоративна боя
На хората, които освен декоративен ефект търсят и функционални предимства, препоръчваме да използват термодекоративната боя Софиа.
В какво се състоят основните предимства на Софиа?

  1. Ефикасно и дълготрайно решава проблема с конденза и мухъла.
  2. Второто предимство е по-добрият топлинен комфорт в помещенията, който се дължи на факта, че боята способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С. Това позволява да се намалят и разходите за отопление.
  3. НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ НА ЕНЕРГИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ С 20%. При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, боядисано с Атриатермика+Софиа, в сравнение с обикновените интериорни бои.
  4. Боята е устойчива на многократно миене и почистване.
  5. Софиа има и още едно важно предимство – изключително конкурентна цена в сравнение с подобен род декоративни бои.

Софиа се предлага в три стандартни бази: Златна, Сребърна и Неутрална, които могат да се тонират в над 380 цвята. Широката гама цветове и различните ефекти, които могат да се постигнат със Софиа, са подходящи както за дома, така и за офиса, ресторанта, бара, хотела и спа комплекса.

Sofia (Софиа) - термодекоративна боя в златисти нюанси

Sofia (Софиа) - термодекоративна боя

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


12 октомври 2018 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, декоративни бои, термобои, енергоспестяващи бои, перлени бои, декоративни мазилки


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg