фирми продукти
представяме
работа
 
Grace, термодекоративна мазилка?

Термодекоративна релефна боя Грейс

Не я наричайте мазилка! Грейс е уникална термодекоративна релефна боя! Материя и технология се обединяват, за да дадат живот на невиждания досега ефект на течен метал! Магически метални отблясъци и цветови метаморфози, които създават истински произведения на изкуството!

Но красотата не е всичко.

Грейс е термодекоративна боя с ефект на течен метал, изградена на базата на керамични вакуумни микросфери, специална терполимерна акрилна смола с изключително ниска термопроводимост и добавки, гарантиращи Wellness-Care® Technology и Energy Save 20% на Атриа.

Wellness-Care® Technology

Wellness-Care® технологията на Атриа е гаранция, че продуктите притежават максимални термоизолационни свойства. Грейс и системата Атриатермика предлагат 100% по-висока изолация от стандартните декоративни мазилки, като от това произтича елиминирането на конденза и мухъла - гаранция за здраве и комфорт във вашия дом.

Energy Save 20%

Energy Save 20% e марка на Атриа, която се дава на продуктите, сертифицирани за икономия на електроенергия. Боите Грейс и системата Атриатермика, нанесени според технологията, описана в инструкциите за нанасяне, ви позволяват да намалите разходите за отопление и охлаждане с 20%*.
* Базирано на проучване на Департамента за Науките за храните и околната среда на Университета на Месина.

Цветове

Грейс се предлага в две стандартни бази: Сребърна и Златна.
Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 72 цвята.
Покривност: около 2-2,5 кв. м/л. Нанасянето изисква професионални умения на апликатор.

Ефекти

Грейс е средството да изразите най-смелите си фантазии! Стичащ се метал или огнени пламъци, деним или нежно кадифе, фина паяжина или концентрични кръгове – можете да постигнете всичко това с Грейс!

Eфект FIL POSE’ (вертикален) Eфект FIL POSE’ (вертикален). Използва се маламашка с трева, с нея с вeртикални движения се оформя релефът.
Eфект FIL POSE’ (хоризонтален) Eфект FIL POSE’ (хоризонтален). Използва се маламашка с трева, с нея с хоризонтални движения се оформя релефът.
Ефект FIRE (огън) Ефект FIRE (огън). Използват се трапецовидна маламашка INOX или пластмасова маламашка. С маламашката с леки поглаждания по диагонал от ляво надясно и обратно и последващо разрошване на мазилката се постига ефект на пламъци.
Ефект WEB (мрежа) Ефект WEB (мрежа). Използва се валяк за ефект WEB. С него се минава хоризонтално цялата дължина на стената, започвайки от тавана надолу.
Ефект BRICK (тухлички) Ефект BRICK (тухлички). Използва се трапецовидна маламашка INOX. С нея с леки хоризонтални поглаждания от ляво надясно и обратно се постига ефект на тухли.
Ефект LEAF (листа) Ефект LEAF (листа). Използва се трапецовидна маламашка INOX. С маламашката с леки ветрилообразни поглаждания по цялата повърхност се постига ефект на разхвърляни листа.
Ефект JEANS Ефект JEANS. Използва се маламашка с трева. Първо се правят вертикални черти по цялата повърхност, а след това – хоризонтални. Така се постига ефект на джинсово кадифе.
Ефект CIRCLE (кръгове) Ефект CIRCLE (кръгове). Използва се маламашка с трева. С нея се правят кръгови движения по цялата повърхност за получаване на ефекта.
Термодекоративната релефна боя Грейс е производство на италианската фирма Атриа. Тя е предпочитана както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното й качество и уникалност.

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


15 май 2018 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, декоративни бои, термобои, енергоспестяващи бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg