фирми продукти
представяме
работа
 
True Cement - първата термодекоративна система за стени и подове с ефект истински цимент

Термодекоративни покрития ONE и Nicole

Продължавайки разработките на нови продукти от линията термобои, Атриа пусна в производство два нови продукта - One и Nicolе. Те са цимент-полимерни системи за оформяне на подове, стени и тавани, които позволяват реализация на актуалния ефект "истински бетон".

Запазената марка TRUE CEMENT включва два фундаментални аспекта на продукта:

  1. Патентована смес от цимент, калибрирани инертни добавки и специални термодобавки.
  2. Съответната цветова таблица, включваща 36 пастелни цвята.

Можете да положите покритията на места, които не сте си и представяли:

В дома – на пода, стените и таваните, за да създадете едно ново естетическо преживяване. В хола, кухнята, банята, гаража и по стълбите за горния етаж – всичко е възможно.

Декоративната система е идеална както за офиси, магазини, хотели, ресторанти, изложбени зали, така и за подове, стени и тавани във влажни помещения като бани и басейни.

С термодекоративните системи ONE и Nicole могат да се реализират разнообразни декоративни ефекти и структури: полиран или матов цимент, камък, травертино и много други, а в комбинация с 36 земни цвята могат да се постигнат уникални ефекти.

Термодекоративни системи ONE и Nicole

Индустриален дизайн за градската среда.

Основните предимства на термодекоративните покрития ONE и Nicole пред традиционните подови настилки и стенни декорации са:

  1. Намаление на разходите за енергия за отопление, съответно охлаждане или т. нар. Energy Save 20% на Атриа. Тази марка се дава на продуктите, които са сертифицирани за икономия на енергия. При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с One и Nicole, в сравнение с обикновените интериорни бои и настилки. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното ѝ разпределение в обема на помещението. Коефициентът на термопроводимост на боята е λ = 0,13-0,15.
  2. Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на продуктите се образува ефикасна термична бариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза.
  3. Отличното вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с One и Nicole, температурата е равномерна – и при пода, и под тавана е 22°С.

Единствено с термодекоративната система One архитектите и дизайнерите могат да постигнат модерния ефект на цимент и едновременно с това да осигурят на обитателите здраве и топлинен комфорт в помещенията.

Термодекоративните покрития са идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите облицовки, като по този начин се прави икономия на средства и време. Използването на специално разработен грунд позволява нанасяне върху всякакъв вид съществуваща облицовка или настилка: теракот, фаянс, гранитогрес, камък, циментови замазки, мозайка.
Продуктите гарантират лесна поддръжка и почистване, устойчиви са на всички домакински почистващи препарати.

Термодекоративни бои ONE и Nicole

Продуктите от системата са разработени така, че да гарантират лесно и бързо полагане One day application.
Покритието е екологично чисто и може да се използва във всички случаи (детски ясли, училища, болници, обществени кухни и т.н.), когато аналогични продукти с разредител са забранени или могат да предизвикат опасност за околната среда или обитателите.
Имат висока якост, устойчивост на абразия и дълъг експлоатационен живот.

Всички продукти от линията True Cement са произведени в Италия. Гаранция за това е символът "Made in Italy". Made in Italy
Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


1 декември 2017 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, термобои, термодекоративни бои, екологични бои, безвредни бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg