фирми продукти
представяме
работа
 
True Cement - първата термодекоративна система за стени и подове с ефект истински цимент

Термодекоративни покрития ONE и Nicole

Продължавайки разработките на нови продукти от линията термобои, Атриа пусна в производство два нови продукта - One и Nicolе. Те са цимент-полимерни системи за оформяне на подове, стени и тавани, които позволяват реализация на актуалния ефект "истински бетон".

Запазената марка TRUE CEMENT включва два фундаментални аспекта на продукта:

  1. Патентована смес от цимент, калибрирани инертни добавки и специални термодобавки.
  2. Съответната цветова таблица, включваща 36 пастелни цвята.

Можете да положите покритията на места, които не сте си и представяли:

В дома – на пода, стените и таваните, за да създадете едно ново естетическо преживяване. В хола, кухнята, банята, гаража и по стълбите за горния етаж – всичко е възможно.

Декоративната система е идеална както за офиси, магазини, хотели, ресторанти, изложбени зали, така и за подове, стени и тавани във влажни помещения като бани и басейни.

С термодекоративните системи ONE и Nicole могат да се реализират разнообразни декоративни ефекти и структури: полиран или матов цимент, камък, травертино и много други, а в комбинация с 36 земни цвята могат да се постигнат уникални ефекти.

Термодекоративни системи ONE и Nicole

Индустриален дизайн за градската среда.

Основните предимства на термодекоративните покрития ONE и Nicole пред традиционните подови настилки и стенни декорации са:

  1. Намаление на разходите за енергия за отопление, съответно охлаждане или т. нар. Energy Save 20% на Атриа. Тази марка се дава на продуктите, които са сертифицирани за икономия на енергия. При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с One и Nicole, в сравнение с обикновените интериорни бои и настилки. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното ѝ разпределение в обема на помещението. Коефициентът на термопроводимост на боята е λ = 0,13-0,15.
  2. Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на продуктите се образува ефикасна термична бариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза.
  3. Отличното вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с One и Nicole, температурата е равномерна – и при пода, и под тавана е 22°С.

Единствено с термодекоративната система One архитектите и дизайнерите могат да постигнат модерния ефект на цимент и едновременно с това да осигурят на обитателите здраве и топлинен комфорт в помещенията.

Термодекоративните покрития са идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите облицовки, като по този начин се прави икономия на средства и време. Използването на специално разработен грунд позволява нанасяне върху всякакъв вид съществуваща облицовка или настилка: теракот, фаянс, гранитогрес, камък, циментови замазки, мозайка.
Продуктите гарантират лесна поддръжка и почистване, устойчиви са на всички домакински почистващи препарати.

Термодекоративни бои ONE и Nicole

Продуктите от системата са разработени така, че да гарантират лесно и бързо полагане One day application.
Покритието е екологично чисто и може да се използва във всички случаи (детски ясли, училища, болници, обществени кухни и т.н.), когато аналогични продукти с разредител са забранени или могат да предизвикат опасност за околната среда или обитателите.
Имат висока якост, устойчивост на абразия и дълъг експлоатационен живот.

Всички продукти от линията True Cement са произведени в Италия. Гаранция за това е символът "Made in Italy". Made in Italy
Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


1 декември 2017 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, термобои, термодекоративни бои, екологични бои, безвредни бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg