фирми продукти
представяме
работа
 
Столичната община обяви поръчка за 8.5 млн. лв. за ремонт на Западния парк

Столичната община обяви поръчка за 8.5 млн. лв. за ремонт на Западния паркСтоличната общината обяви обществена поръчка за ремонт на една четвърт от Западния парк в София. Търгът е с прогнозна стойност 8.5 млн. лева без ДДС, като средствата се осигуряват по оперативната програма "Региони в растеж" 2014-2020 г.

В обхвата на предвидените ремонтни дейности попадат 530 декара от парка, който е с обща площ от 2000 декара, като е вторият най-голям парк в София след Борисовата градина. Според поръчката ще бъдат подновени настилките, пейките, кошчетата за отпадъци, информационните табели, водните обекти и отводнителните системи. Ще бъде изградено ново осветление, видеонаблюдение, детски площадки. Новите настилки ще бъдат от гранитни плочи и павета, бетон и пясък.

Няколко нови обекта ще бъдат изградени, които са определени като "знаковите места в парка". Това са главният вход на парка откъм бул. "Сливница", езерото и алпинеумът в близост до него, сухият фонтан, където се пресичат двете основни алеи, детската площадка. В парка ще бъдат изградени и розариум, зелено училище, пикник кът, площадка за разхождане на кучета.

Офертите на кандидатите ще бъдат оценявани с до 100 точки, с по 50 точки за цената и техническото предложение. Крайният срок за подаване на оферти в конкурса е 14 август.


4 юли 2017 - Дневник
Няма коментари


ключови думи
ремонт на паркове, обновяване на паркове, обновяване на градини


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg