фирми продукти
представяме
работа
 
Новият "Дондуков" ще е готов наесен

Новият Дондуков ще е готов наесенСофиянци ще се радват на изцяло ремонтиран бул. "Княз Александър Дондуков" наесен. Плановете на Столична община са ремонтите по ключовия булевард в центъра на София да приключат за старта на новата учебна година, когато се засилва и трафикът в столицата.

Новият бул. "Дондуков" няма да има нова визия с изключение на това, че ще има подновени настилки, трамвайни релси и тротоари. Въпреки дебатите за или против паветата по булеварда Националният институт за недвижимо културно наследство към Министерство на културата е предписал със задължителен характер задачата паветата по "Дондуков" да се запазят в тяхната цялост. Започнаха строителните дейности по бул. "Дондуков", което в първите часове предизвика задръствания и напрежение сред шофьорите. Стеснението е между ул. "Кракра" и бул. "Васил Левски". Паралелно с това "Софийска вода" подменя ВиК мрежата в участъка.

В средата на юли се очаква да започне ремонтът на другия участък на булеварда в посока Министерски съвет. "Ремонтът е организиран на етапи. Булевардът няма да бъде затворен изцяло в нито един момент", обясни пред журналисти зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев. И се извини на всички граждани за причинените затруднения около ремонта на бул. "Дондуков". "Вярваме обаче, че крайният резултат от ремонта на булеварда ще бъде удовлетворяващ за всички и това чакане ще си заслужава", подчерта още Крусев.


9 юни 2017 - Стандарт
Няма коментари


ключови думи
пътни ремонти, инфраструктурни проекти, ремонт на улици


още от категорията ремонти, реконструкции

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg