фирми продукти
представяме
работа
 
Семинар "Нови възможности за бизнеса"

На 22 май 2015 г. в гр. Враца се проведе информационен семинар на тема "Нови възможности за бизнеса". Откриването на срещата направи инж. Димитър Иванов в качеството си на Председател на Индустриална стопанска камара - гр. Враца.

Семинар Нови възможности за бизнеса

Основна тема на семинара беше разясняването на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. От изложението стана ясно, че Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" е основният програмен документ на национално ниво, очертаващ помощта от Европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2014-2020 г. в областта на иновациите, капацитета за растеж на малките и средните предприятия, енергийната и ресурсна ефективност на предприятията.

Приятната новина за предприятията в региона е, че всички проекти, подавани от фирми от Северозападния район за планиране, ще бъдат с приоритет като ще получават допълнително точки при оценяването си.

Минималният размер за безвъзмездната помощ за микропредприятие ще е 100 000 лв., а максималният - 500 000 лв. Съответно за малки предприятия сумата ще е между 200 000 лв. и 750 000 лв., а за средно предприятие - между 300 000 лв. и 1 млн. лв.

В заключение беше препоръчано на фирмите да предложат реално изпълними бизнес планове, незавишени като очаквани резултати, тъй като впоследствие при неизпълнението им ще има финансови санкции за бенефициента.

Семинар Нови възможности за бизнеса


Автор: Чех-Пласт ООД


10 юни 2015 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Чех-Пласт, дограма, ПВЦ дограма, алуминиева дограма, окачени фасади


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg