фирми продукти
представяме
работа
 
Укрепват тунели в Бургас за 3D парк

Укрепват тунели в Бургас за 3D паркВ момента се провеждат укрепителни дейности в атракциона "Подземен град" в Бургас. Това каза кметът на община Бургас Димитър Николов. Той обясни, че ремонтните дейности се извършват заради безопасността вътре, в самите тунели. По думите на кмета се очаква техническата експертиза за това как да се гарантира преминаването на посетителите така, че да няма рискове от срутвания и затваряне на галерии. Николов допълни, че атракционът се изгражда със средства чрез кредит.

"Борихме се да осигурим грантово финансиране от ЕК. Предпочитаме да вземем парите като грант. Може би ще удължим срока на завършването, за да кандидатстваме за грантовата схема", каза още кметът Николов.

Атракционът "Подземен град" се изгражда в бившите бомбоубежища в Морската градина.

В началото на годината бе открита подземна вода, която възпрепятства ремонтните дейности. В тази връзка бяха извършени аварийни работи и сондажи. В най-новата придобивка на Бургас ще има интерактивни игри и зали, в които хората ще могат да станат участници в самия декор. Ще има активен, пасивен декор, мултимедии, 3D прожекции. По цялото трасе ще се минава през различни зали.


25 май 2015 - в. Монитор
Няма коментари


ключови думи
строителство, укрепителни дейности, развлекателни съоръжения, атракциони, подземен град


още от категорията подземно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg