фирми продукти
представяме
работа
 
VEKA представи иновации на изложението fensterbau/frontale в Нюрнберг

Като световен лидер в производството на качествени профили, VEKA AG използва отново платформата на панаира за дограма fensterbau/frontale в Нюрнберг – най-важния международен панаир за бранша, който се състои на всеки две години.
От 26 до 29 март, под панаирното мото "VEKA - мрежата", на щанд от почти 1000 кв. м в палата 6 фирмата демонстрира на специализираната публика представителна извадка от цeлия си продуктов спектър. Бяха показани конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения.

На панаирния щанд от почти 1000 кв. м посетителите от цял свят можаха да се убедят в мащабната продуктова и технологична компетентност на VEKA AG
На панаирния щанд от почти 1000 кв. м посетителите от цял свят можаха да се убедят в мащабната продуктова и технологична компетентност на VEKA AG.

VEKA представи иновации и перспективни продуктови решения

Система Artline 82 на VEKA

Освен във високото качество на продуктите и силната логистика, мрежата VЕКА се изразява и в близост до потребностите на пазара и с клиентите; обхваща широк спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми.

Както личи от избраното мото, VEKA поставя основното ударение върху интензивния обмен с клиентите, за да може да ги подкрепя оптимално във всички области. Фирмата е наясно колко важно е за един производител на дограма, предвид постоянно развиващите се технологии и начини на обработка, растящата конкуренция и законовите предписания, да има на своя страна един силен партньор. Посланието е еднозначно: VEKA е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Като част от голямата мрежа на VEKA, клиентите могат по всяко време да разчитат на подкрепата, единственото по рода си качество и международната сила на концерна.

Понастоящем VEKA е единственият производител на ПВЦ прозоречни системи, предлагащ цялостни 70 мм и 82 мм системи, които обхващат всякакви детайлни решения. Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения. В големия експонатен отдел на щанда бяха показани различни приложения на успешната система Softline 82, даващи изключителни конкурентни предимства на производителите с голямата си пълнота и отлично качество.

Прозоречна система Softline 82 на VEKA

Системи за ролетни щори на VEKA

Система за плъзгащи се врати Vekaslide 82

Международната сила на VEKA бе отново подчертана на панаира с презентация на най-различни системи, произвеждани и предлагани от концерна VEKA по света. За успеха на групировката от голямо значение са и специфичните за даден пазар системни решения, отчитащи строителната култура, климатичните и технически дадености на съответната страна. Неповторимият спектър от системи бе отново магнит за посетители от цял свят.


11 април 2014 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
VEKA, Века, дограма, прозорци, ПВЦ дограма, PVC дограма, системи за прозорци, системи за врати, профилни системи


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg