фирми продукти
представяме
работа
 
VEKA с приз на конкурса "Най-добър работодател в Германия за 2014 година"

VEKA взе участие за първа година в престижния конкурс "Най-добър работодател в Германия", който се провежда ежегодно от института Das Great Place to Work®. Водещият световен производител на PVC профили за прозорци и врати със седалище в Зенденхорст бе награден като един от стоте най-добри работодатели в Германия.

Андреас Хартлайф, председател на УС, и Елке Хартлайф, член на УС с отговорност Персонал, приемат наградата на 11 март 2014 г. в Берлин
Андреас Хартлайф, председател на УС, и Елке Хартлайф, член на УС с отговорност "Персонал", приемат наградата на 11 март 2014 г. в Берлин. Тя е за изключителния ангажимент в създаването на приятна за персонала култура на работното място.

Наградата е официално потвърждение на десетилетната култура на управление на VEKA. Същевременно е стимул за засилен бъдещ ангажимент в обучението и повишаването на квалификацията на служителите, за създаването на атрактивна работна среда с висока степен на изявена собствена отговорност.

Особената стойност на наградата се състои в това, че решаващо за оценката е мнението на служителите на VЕКА AG. За база послужи подробна анкета на персонала по централни теми като доверие в мениджмънта, управленско поведение, признание, идентификация, професионално развитие, колективен дух, съотношение работа-извънработна дейност и здравеопазване. Отделно т. нар. "културен одит" оцени качеството на мерките за работа с персонала и управлението му във фирмата.

В конкурса участваха общо 580 фирми с различна големина от всички браншове и региони, които бяха подложени на независим анализ от Das Great Place to Work® по отношение на качеството и привлекателността на работното място. Реномираният конкурс "Най-добър работодател в Германия" се провежда за 12-ти път.

Във VEKA се обръща особено внимание на стимулите за служители и стажанти, както и на съвременните програми за обучение и повишаване на квалификацията. При това се предават не просто знания, а се работи за формирането на колективен дух и отговорно поведение. В момента за VEKA AG работят над 3600 души по цял свят, от които 1300 в Зенденхорст, включително 80 стажанти по 11 професии.


10 април 2014 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
VEKA, Века, дограма, прозорци, ПВЦ дограма, PVC дограма, системи за прозорци, системи за врати, профилни системи


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg