фирми продукти
представяме
работа
 
Световната мрежа VЕКA: топ качество на всички нива

На всеки две години се състои панаирът fensterbau/frontale в Нюрнберг - най-големият и важен международен панаир за бранша за и около дограмата. Като световен номер 1 в производството на качествени профили VEKA AG ще използва отново тази платформа, за да презентира на специализираната публика от 26 до 29 март представителна извадка от цeлия си продуктов спектър.

Под панаирното мото "VEKA – мрежата" фирмата с щанд от почти 1000 кв. м в палата 6 ще демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения. Мрежата VЕКА се изразява не само във високото качество на продуктите и силна логистика, но обхваща и близост до потребностите на пазара и с клиентите, както и широк спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми.

Посланието е еднозначно: VЕKА е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Клиентите на VЕКА са част от голяма мрежа и могат по всяко време да разчитат на подкрепа, единственото по рода си качество и международната сила на концерна VЕКА.

Под панирното мото VEKA – мрежата световният лидер в производството на ПВЦ профили представя на щанд от почти 1000 кв. м най-качествени продукти
Под панирното мото "VEKA – мрежата" световният лидер в производството на ПВЦ профили представя на щанд от почти 1000 кв. м най-качествени продукти, конкретни иновации и перспективни решения.

70 мм и 82 мм цялостни системи
VEKA е единственият производител на РVС прозоречни системи, който предлага цялостни 70 мм и 82 мм системи, обхващащи всякакви детайлни решения. Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения.

Иновативни продукти
Тази година една от новостите на VЕКА ще е системата ARTLINE 82 за фасаден тип остъкляване със скрито крило. Като алтернативна система с множество области на приложение, отговоряща на високи технически изисквания и много голяма степен на полза, ще бъде демонстрирана мултифункционалната система SOFTLINE 70 MB.

Ново поколение кутия за вградени щори
Друг акцент на презентираните новости от системния свят на VЕКА представляват експонатите от новата генерация кутия за вградени щори VEKAVARIANT 2.0. Тя се монтира още по-лесно и има редуциран асортимент от усъвършенствани технически елементи.

Първокласни повърхности
В областта на актуалната тема "повърхности" VЕКА също доказва водещата си роля в иновациите. На панаира ще бъдат демонстрирани резултатите от актуалните разработки и техните практически приложения.


12 февруари 2014 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
VEKA, Века, дограма, прозорци, ПВЦ дограма, PVC дограма, системи за прозорци, системи за врати, профилни системи


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg