фирми продукти
представяме
работа
 
Промоция от Чех-Пласт - гъвкав дистанционер Duraseal

Гъвкав дистанционер DuraSeal за стъклопакет "топъл край" на цената на алуминиев дистанционер! Навярно не знаете, че стойностите на коефициентите за топлопреминаване, които научавате са премерени, съгласно европейски стандарт, в средата на стъклопакета. Каква е температурата по периметъра на стъклопакета спрямо тази в средата? Алуминиев дистанционер не може да се използва за прозорци на пасивни сгради - защо? Сега получавате безплатно стъклопакет от друго поколение.

Стъклопакет с дистанционер топъл ръб за цената на алуминиев

Професионалистите избират "ТОПЪЛ КРАЙ"

През последните петнадесет години се забелязва тенденция към преминаване на водещи световни производители на стъклопакети от традиционна многооперационна технология за херметизация на стъклопакета към еднооперационна технология с използването на гъвкав дистанционер. Тази технология осигурява завидни енергоспестяващи показатели и по-висока ефективност на производството.

Разработена от американската компания TruSeal Technologies Inc. преди повече от 25 години системата на херметизация за първи път се е появила в Северна Америка и твърдо стои на световния пазар в производството на дограми.

Произвеждането на стъклопакети система "топъл ръб" с DuraSeal и DuraLite, в сравнение с традиционната многооперационна технология за производство на стъклопакета, има редица предимства:

  • не е необходимо прилагане на вторична херметизация;
  • производство на стъклопакети (прозорци) с различни форми и размери без използване на допълнително оборудване;
  • ниски разходи за труд и енергия;
  • не са необходими големи производствени площи и складови помещения;
  • високи топлинни и херметизационни качества;
  • увеличена дълготрайност на стъклопакета (около 30 години).

Използването на гъвкава система за херметизация при производството на стъклопакетите значително опростява технологичния процес и не изисква големи разходи, складови, производствени помещения и многочислен персонал. Херметизацията на стъклопакета се извършва с една операция. Това позволява технологията да се използва както в малки цехове с производителност 20-30 стъклопакета за един ден, така и при голямо производство с производителност 1500-2000 стъклопакети на смяна.

Производствена линия с използването на хоризонтална ролкова преса и ръчна апликация на дистанционера позволява да се произвеждат стъклопакети с произволна форма без загуба на време.

Необикновено простият технологичен процес, безотпадност, екологично чистото производство и практически неограничените възможности за производство на специални конструкции правят технологията TruSeal, с използването на гъвкавите дистанционери DuraSeal и DuraLite, привлекателна и желана за производителите.

Стъклопакетите с използване на гъвкави дистанционери, често наричани "система топъл край", се прилагат широко в промишленото, общественото и жилищното строителство, в това число при използване на енергоспестяващи, триплексни, рефлексни и декоративни стъкла, а също така в транспорта и в хладилните камери.

ТермодиаграмаСтруктура


За повече информация и контакти: Чех-Пласт ООД


12 юли 2013 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Чех-Пласт, дограма, стъклопакети, гъвкав дистанционер, ПВЦ дограма, алуминиева дограма


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg