фирми продукти
представяме
работа
 
Повече светлина

Покривни прозорци - модерен екологичен продукт, произведен по най-новите технологии - ще бъдат представени на специализирания строителен форум от 20-ти до 23-ти март в "Интер експо център" - София

Покривни прозорци

Български компании с международно признание и представители на чужди производители са сред основните участници в Българска строителна седмица` 2013. Един от продуктите, които ще бъдат показани на много от щандовете са именно покривните прозорци. Те намират все по-широко приложение при използване и усвояване на подпокривни пространства, разкриват нови възможности пред външната и вътрешна архитектура. Различните модели, типове и размери покривни прозорци, както и съответстващите на покривното покритие външни обшивки, дават възможност за оптимален избор на продукт и създаване на индивидуалност и неповторимост на архитектурните решения. В зависимост от наклона на покрива, в който се монтират, покривните прозорци осигуряват до 50% по-добро естествено осветление на помещенията в сравнение със съпоставими по размер фасадни прозорци. Прозорците могат да бъдат с дървена рамка, която е защитена от външната страна с профили от алуминиева ламарина с полиестерно покритие, устойчиво на атмосферни влияния и ултравиолетово излъчване. За помещения с повишена влажност (кухни, бани) ще бъдат показани прозорци с повишена устойчивост на влага.

Нови стандарти в топлоизолацията ще покажат иновативни системи за врати и прозорци. Оптимални топлоизолационни качества и улеснена обработка са характеристиките, които поставят под общ знаменател желанието на много проектанти за естетически атрактивни решения и нормативните изисквания за енергоспестяващи конструкции. С тези системи могат да бъдат произвеждани високо топлоизолирани, изключително стабилни стоманени прозорци и врати, с много тясна видима широчина на профилите.

Инвеститори, архитекти и изпълнители на фасади ще се запознаят с атрактивни цялостни решения за структурно остъкляване на фасади. Прозрачността на сградната обвивка значително се увеличава чрез използването на филигранни стоманени профили и стъклени повърхности. Тези решения са подходящи за енергийно саниране, като спазват от една страна изискванията за запазване на автентичността на сградата и от друга - нормативните изисквания по отношение на топлоизолацията.

Изложението ще е отворено в дните 20-ти, 21-ви и 22-ри март (сряда, четвъртък и петък) от10 до 18 ч., а в събота, 23-ти март, от 10 до 17 ч. в "Интер експо център".


18 март 2013 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Българска строителна седмица, BBW, строителен форум, архитектура, покривни прозорци, фасади, врати, прозорци, топлоизолация


още от категорията врати, прозорци, щори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg