фирми продукти
представяме
работа
 
Контрагент 35 участва в международни проекти по рехабилитация на железопътната инфраструктура

Контрагент 35 участва в международни проекти по рехабилитация на железопътната инфраструктура

Контрагент 35 участва успешно в няколко международни проекта за рехабилитация на националната железопътна инфраструктура. Проектите са финансирани по оперативна програма "Транспорт", ИСПА и Кохезионен фонд.

Като подизпълнител на италианския строителен консорциум ASTALDI S.p.a и на чешкия OHL JS и в сътрудничество със световните лидери Siemens, Thales и Alcatel Lucent, Контрагент 35 извърши проектирането, доставките и монтажа на съоръжения, тестовете и пускането в експлоатация на подобекти по електрификация на ЖП линията Пловдив - Свиленград - Турска граница в участъка Първомай - Димитровград. Бяха изпълнени захранването от контактна мрежа, осветленията на перони и стрелки, отопленията на стрелки, електрификацията на пешеходните подлези и помпените помещения на гара Караджалово, гара Ябълково и на спирките Скобелево, Сталево и Крум.

Успешно бяха реализирани и основните секционни постове (ОСП) в гара Ябълково и на границата между България и Турция. Изпълнено беше автоматично дистанционно командване и сигнализация на секционните постове и връзка със SCADA система за управление от централния диспечерски център в Пловдив, както и дистанционно измерване на консумираната електроенергия от България и от Турция.

Контрагент 35 е доставчик и на всички полимерни силиконови изолатори за рехабилитацията на контактната мрежа по ЖП линията Пловдив - Бургас. Бяха разработени нови изолатори, устойчиви на повишено замърсяване и солена мъгла според специфичните изисквания за инсталиране в районите от Черноморското крайбрежие.

Контрагент 35 работи и по следващите фази на Проектите ЖП линия Пловдив - Свиленград в участъци Димитровград - Харманли и Харманли - Свиленград, ЖП Линия Пловдив - Бургас, ЖП линия Септември - Пловдив и др.

Монтаж на ОСП Българска - Турска граница
Монтаж на ОСП Българска - Турска граница


Гара Ябълково
Гара Ябълково


29 януари 2013 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Контрагент 35, електрооборудване, електрически материали, енергетика, електроапаратура, електроматериали


още от категорията електрооборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg