фирми продукти
представяме
работа
 
Пълна гама надеждни измервателни уреди от Глобал-Тест ЕООД

Пълна гама надеждни измервателни уреди от Глобал-Тест ЕООДФирма ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД има дългогодишен опит и сериозни позиции на българския пазар като надежден дистрибутор на висококачествени уреди за измерване на физикохимични величини, климатични параметри, димни газове, ниво, прах, шум, осветеност и др. ГЛОБАЛ-ТЕСТ е официален представител на фирмите ТЕSТО и VEGA - Германия, и на CASELLA CEL - Англия.

TESTO е водещ производител на газ анализатори на димни газове, а така също и на уреди за измерване на параметрите на работната среда и за обслужване на климатични и вентилационни системи. Фирмата е иноватор при разработката на нови технологии в производството, което гарантира високото качество и конкурентоспособност на нейните продукти.

VEGA е световен лидер на пазара за електронни нивомери и нивосигнализатори, Фирмата има утвърдени позиции в производството на радарни сензори, чиято усъвършенствана електроника, софтуер и версии на уредите са в основата за широкото им приложение.

За осигуряване на качеството на хранителните продукти при тяхното производство, съхранение и транспортиране ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД предлага и необходимата измервателна техника за сигурни контролни и постоянни измервания, в съответствие с изискванията на HACCP, EN 13485, EN 12830.

ГЛОБАЛ-ТЕСТ е основен доставчик за България и на уреди за енергийна ефективност. Ние предлагаме пълни комплекти от уреди за обследване на сгради и промишлени системи от различен ценови клас, необходими за сертифицирането на фирми по чл. 23 и чл. 34 от ЗЕЕ.

За нуждите на енергийната ефективност и за осъществяване на професионален термографски анализ ГЛОБАЛ-ТЕСТ предлага на своите клиенти и последно поколение термовизионни камери на фирма ТЕSТО с отлични технически характеристики и незаменимо приложение в сградната и промишлената термография.

ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008. Оборудвана е и със сервиз за поддръжка, гаранционен и следгаранционен сервиз на продаваната апаратура.

ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД предоставя и услугата калибриране на новозакупени и ползвани уреди в акредитирани по ISO 17025 лаборатории. За калибриране на средства за измерване за температура, влага и скорост на въздушен поток ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД разполага със собствена акредитирана лаборатория - ТОТАЛ-ТЕСТ ООД. За останалите величини ГЛОБАЛ-ТЕСТ осигурява, по желание на клиента, калибрирането им в съответните лаборатории с издаване на сертификат.

За повече информация и контакти: Глобал-Тест ЕООД


24 април 2012 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Глобал-тест, измервателна апаратура, измервателни уреди, термометри, влагомери, оборотомери, нивомери, газ анализатори, термовизионни камери


още от категорията измервателна апаратура

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg