фирми продукти
представяме
работа
 
Автоматиката за бита отдавна не е лукс

Фирма Бисайд, филиал на BENINCA, Италия - един от световните лидери в областта на автоматиката, работи в България от 2003 г.
Оттогава много неща се промениха, но все още у нас може да се видят луксозни портали с преметнати синджири и заключени катинари.
Това най-малкото не е удобно, особено през зимата и при дъжд.
По-важното е, че това показва отношението ни към времето, а това всъщност е нашето време, част от отредения на всеки от нас живот.

Бисайд ООД - автоматика за битаБисайд ООД - автоматика за бита

Да, българинът средностатистически е все още най-бедният европеец.
Свикнал е с лишения до степен, че смята страданията за нормални и комфорта приема по принцип като лукс.

И все пак заслужаваме много повече и най-вече - можем да си го позволим.

И най-бегъл поглед на пазара показва, че качествената автоматика за бита струва, колкото качествен телевизор.
А колко от нас нямат телевизор?

Ако някои хора се плашат от техниката, защото понякога не работи, те са прави – и най-добрата техника се разваля. Това не значи обаче, че до Рим трябва да ходим пеш или до Австралия да плуваме.
Освен това всяка автоматика има аварийно освобождаване, т.е. в най-лошия случай може да се отвори по стария изпитан метод – на ръка.

Ако изберете качествена автоматика, можете да сте сигурни, че надеждността и сигурността й са високи, а консумацията на енергия е пренебрежителна, особено на най-новото поколение системи, което напълно изключва захранването при "спящ режим".

Задвижванията, които предлагаме, имат 2 варианта на работа – с 220 V променлив ток или с 24 V постоянен ток, подаван от централата на автоматиката.
Задвижванията на 24 V имат опция за акумулаторно аварийно захранване и с това решават проблема при спиране на тока, което в някои райони е често явление. Наши клиенти се шегуват, че понякога единственото работещо нещо в къщите им е автоматиката на вратите.

Бисайд ООД - бариера LadyБисайд ООД - бариера Eva

В световен мащаб все повече навлизат автономните захранвания на автоматика със слънчеви панели. Ние предлагаме такива решения и въпреки че българинът засега рядко посяга към тях, очакваме, че и у нас тази тенденция ще се развие.

Ако решите, че Ви е нужна автоматика, важно е да се консултирате с компетентни лица, които да огледат обекта и да Ви предложат най-подходящите за Вас алтернативи. За да сме по-близо до клиентите, открихме, освен в София, още пет регионални офиса в страната и смело можем да кажем, че покриваме територията на цялата страна, предлагайки незабавна доставка, монтаж и сервиз на автоматиката.

За любителите на "направи си сам" също имаме специални продукти, придружени с подробни инструкции и учебен филм, на който е изобразен целият монтаж на изделието.

Повечето ни клиенти отново се връщат при нас.
Обикновено започват с автоматика на портали или бариери, после се сещат, че имат и гаражни врати, ролетки, щори и сенници, напоследък си купуват и боларди.
На удобството и сигурността лесно се свиква.
А имаше едно време, когато всичко се движеше на ръка и автоматиката беше лукс.

За повече информация: Бисайд ООД


1 март 2012 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Бисайд, Beninca, автоматика, механизми за врати, контрол на достъп, автоматика за врати, автоматика за портали, бариери, антипаркинг устройства, фотоклетки


още от категорията автоматизация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg