фирми продукти
представяме
работа
 
Наши фирми на най-голямото мебелно изложение в Москва

Наши фирми на най-голямото мебелно изложение в Москва10 български фирми участват от вчера в Международно изложение за мебелна промишленост и интериор "Мебел 2011", което е най-голямото от този бранш в Русия. Това съобщиха от агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия. Българските участници ще се разположат на националния щанд с площ от 240 кв. м.

Изложението "Мебел" в Москва e с 35-годишна история и има много висок международен рейтинг, поради което всяка година привлича широко чуждестранно участие, уточняват от агенцията.

В последното издание на "Мебел" през 2010 г. на обща площ от 72,5 хил. кв. м са се представили 887 компании от 28 държави.

В рамките на изложението са отделени 7 тематични секции: Style – класически и модерни мебели от различни страни; Comfort – мека и корпусна мебел за дома; Components – части и принадлежности за производство на мебели; Kitchen – кухненски мебели, техника и аксесоари; Office – офис мебели и специални мебели; Design – мебелен дизайн; Decor – вътрешен дизайн, интериор.


22 ноември 2011 - в. Монитор
Няма коментари


ключови думи
мебели, обзавеждане, мебелен дизайн, интериорен дизайн


още от категорията мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg